sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ähky

On ollut lempiruokani, isojen annosten, ryydittämä viikonloppu. Eilen vähän shöppäiltiin erään lähisukulaisen kanssa - ja meidän suvun kohdallahan se tarkoittaa ennen muuta pizzansyöntiä. Kun sitten päästiin meille, alettiin mahat pullollaan vääntää täytekakkua - tänään nääs juhlittiin kyseisen lähisukulaisen syntymäpäivää.

Pari kuukautta sitten olisin hoitanut täytekakkubisnekset Prisman tiskillä enkä omassa keittiössäni. Osaan toki, muttei siellä kunnan vuokraläävässä mikään huvittanut. (Vaan täälläpä vispaan ja vatkaan ja pakastan vain...) Pöytään ilmestyi suvun tuomisina lisäksi karjalanpiirakoita, suklaa-pähkinäruutuja, dominoita ja toskakakkua.

Nyt sitten napa kiiltää ja sokerimittari huutaisi hepreaksi varmaan paljon muutakin kuin hoosiannaa jos eksyisin vahingossa edes samaan huoneeseen vekottimen kanssa. Välttelen sitä nyt pari päivää - itsepetos, helppo petos.

Pätkä oli elementissään ja viihdytti juhlakansaa uudella, vasta oppimallaan akrobaattitempulla. (Siitä kehittyy vielä arvonsa tunteva estraditaiteilija - oikea diiva - sen verran pontevasti kyseinen taiteilija vaati yleisöltään aplodeja. Useimmiten jo ennen tempun suorittamista.)

2 kommenttia:

  1. Hahaa, tuohan on hyvää itsepetosta. Jos ei mittaa, ei voi tietää. Vähän samaa teen itse piilareiden kanssa. En käy optikolla tarkistuttamassa silmiä koska tiedän että olen pitänyt liikaa piilareita. Menen sitten myöhemmin kun tiedän varmasti ettei se kiellä näiden käyttöä :D

    VastaaPoista
  2. Juuri näin. :) Ja jos ei kiellä, ei voi tietää olisiko kieltänytkään. Ja kaikki on taas hyvin. :D

    VastaaPoista