torstai 29. syyskuuta 2011

Keppi

Kalvetkaa kateudesta jameshetfieldit-ja-alexilaihot-ja-keitä-teitä-nyt-onkaan! Nyt on nimittäin Mammalla keppi.

Kitaraa Soittava Lähisukulainen kävi hakemassa tämän minulle paikallisesta kitarapuodista. (Se häneltä aiemmin lainaamani kitara oli p*ska, oi niin p*ska...) Itse en kehdannut koska olen keski-ikäinen lihava täti-ihminen enkä puhu kitaraa. Ulos olisivat minut nauraneet taskurahabudjetteineni päivineni.

Asiamiehen käyttäminen kannatti, sillä Kitaraa Soittava Lähisukulainen on kantanut samaiseen puotiin elämänsä aikana paljon - hyvin paljon - valtakuntamme valuuttaa. Ja niin tämä kyseinen soitinyksilö maksoikin hänelle, kitarapuodin runsaskätiselle sponsorille, vähemmän kuin se olisi oikeasti maksanut. (Minulta olisivat varmaan laskuttaneet vielä ylimääräistäkin. Olisivat haistaneet kielisoitinpelkoni jo ovelta asti!) Se maksoi jopa niin vähän, että KSL:n mukaan hän ei ole koskaan ennen tavannut näin halpaa kitaraa jolla voi oikeasti soittaa.

Nyt sitten pitäisi vielä opetella soittamaan tätä. Rok. Än. Röl!!

4 kommenttia:

 1. Nimenomaan "Wohooo!" Odotan jo aikaa, jolloin hurmioituneet fanit huudahtelevat "wohoota" ja pyörtyilevät edessäni. :D

  VastaaPoista
 2. Kannatetaan sähköskebaa. Näillä nakkisormilla ei paljon akustista rämpytetä, vaikka sisukkaasti yritin. Hain sitten fenderin stratocasterin kopion ja pikkaraisen kaapin.

  Eka hajos kitarasta veivi, sitten hihnanpidike. Turhan Rock-menoa. Kait. Nyt olen hukannut virittimen, joka on ehdoton, koska mun olemattomalla sävelkorvalla ei tuota vireeseen väännetä. Eikä minusta tule edes kolmen soinnun sankaria. Pyh! Liian monta asiaa kahdella kädellä tehtäväksi :D

  Tsemppiä siis sinne, ihmiselle jolla vaikkakin on kielisoitinpelko, on taustalla musiikillisia taitoja. Hyvinsemenee ja sitäpaitti sun pelis on HIENO!

  VastaaPoista
 3. Hoo, Vinkeän Äiti, en tiennyt että sinullakin on sama synkeä salaisuus: sähkökitaran soitto! (Ässiä kerrakseen... :D) Onkohan meitä vielä muitakin...? Nyt kaikki sähkökitaraa rämpyttävät mammat esiin!

  Äääh, mulla ei oo yhtään rockmeininki kun kohtelen tuota kuin Stradivarius-viulua tai Ming-vaasia! Hyvä kun uskallan "virittää". (Hohoho, mun tasavireisen soittajan korvalla sopii paremmin verbi "veikata" - ikinä en oo mitään virittänyt.)

  Mää osaan jo A-mollin, mikä sekään ei ole yhtään rock kun eihän rockia soiteta ruurissa eikä möllissä. Ja siihen ne mun taidot sitten loppuukin!! :D :D Kiitos kannustuksesta - ja peli ON kyllä hiano!

  VastaaPoista