tiistai 6. syyskuuta 2011

+ Pari suhdetta

Noin Kumman kaa-sarjassa vaihtuisi kohtaus. (Ja jos oikein muistan, niin vaihtuikin jossain jaksossa.)

Paska äiti-blogissa oli pohdintaa parisuhteen hoidosta. Minä en tiedä, mitä se sellainen on. Naistenlehtien mukaan vaimon pitäisi ainakin huolehtia kiivaasti ulkonäöstään, että olisi miehellä mukavaa katseltavaa kotona. Just joo. Rupesin kuitenkin miettimään, että jotainhan meidän on tuon härmäläisen perusjuntin kanssa täytynyt tehdä välillä oikeinkin. Ensi vuonna, jos Luoja suo, meillä on 20-vuotishääpäivä. Hulluksi tuon kanssa tulee, mutta tässä sitä ollaan.

Ojennan tässä eteenpäin tuleville polville oivat parisuhdevinkkini, joita siellä kieli pitkällä odotatte.

Eli "Rakkautta on..."

- hakata polttopuita mökillä, niin että vaimo pääsee saunaan
- tehdä ruokaa, ettei miehen/vaimon tarvitse nähdä nälkää
- kun mies/vaimo tekee ruokaa, sen makua on edullista kehua
- läimäistä toista perseelle, vähintään kerran päivässä - ja tehdä se tosissaan
- pussata aamulla ja illalla, muulloinkin voi
- nähdä joka päivä miehen/vaimon piirteet omassa lapsessaan - ja rakastua kumpaankin uudestaan.

No, nyt riitti hempeily. Mutta kyllä se vähän näin on! Naistenlehtien ulkonäköohjeistuksen olen jättänyt vähän vähemmälle huomiolle.

6 kommenttia:

 1. Nuo on meilläkin käytössä, paitsi tuo polttopuujuttu, kun ei ole sitä mökkiä.

  Heh. Ulkonäköohjeistuksesta sen verran, että jos sitä joskus laittaa vähän ripsiväriä, ni melkeinpä mies sanoo, että miks oot laittanut tuota, mee pesemään se pois. ;D

  VastaaPoista
 2. Me ollaan siis kummatkin niin luonnonkauniita, ettei voi mennä kuin huonompaan suuntaan jos alkaa "korjata". :D

  VastaaPoista
 3. Mä oon monesti miettinyt noita kommentteja, että äidin pitäisi muistaa huolehtia miehestäkin siinä sivussa ja salaa olen sitten ollut tyytyväinen yksihuoltajuuteeni -enhän mä olisi hitto jaksanut ruveta jotain miestäkin passaamaan lapsen ja itseni lisäki. Mutta ehkä se onkin se pointti, että ne hiton naistenlehdet kelpaa lähinnä polttopuuksi. Miksei miehille kirjota juttuja siitä, että pitäisi vähän katsoa vatsanympärysmittaa ja muistaako nyt joka päivä silittää vaimoaan ja ihailla sitä. Ehkä siksi etä kukaan mies ei lukisi niitä kuitenkaan :))

  VastaaPoista
 4. Joo, voisi olla että jäisi lehdet ostamatta jos tuollaisia ehdotuksia ruvettaisiin tekemään. En mä oikein jaksa uskoa, että meidän sukupolvi enää kauheasti passailee kumpaakaan osapuolta. Vaikka poikkeuksiakin tietysti on. Mutta silloin tällöinhän ylimääräinen huomioiminen on ihan jees - ilman paineita ja omasta tahdosta, kun energiaa siihen riittää. Näin mä ainakin ajattelisin. :)

  VastaaPoista
 5. Rakkautta on se, että ostin miehelle grillikylkeä kaupalta vaihdokkaaksi niskahieronnasta :D

  Eloa parhaimmillaan :)
  Niin ja onhan se avioliitto tahdon asia, meinaan kyllä se hackmanin paistinpannu on monesti meinannut heilua.

  Eräs vanha pariskunta kuvasi 50 vuotista avioliittoaan rouvan kertomana näin; ikänä en eroa ois ottanut mutta tappaa oisin voinut :D

  VastaaPoista
 6. Nimenomaan, näin se on. Arjessa sitä pitää pystyä toisen kanssa elämään, eikä koko ajan voi mitään extrahäppeninkejäkään järjestää. Paras kun nauttii arjesta ja pienistä asioista - itsensä ja toisen kohdalla. :)

  Vanhan rouvan aatokset käyvät hyvin pitkälti yksiin omieni kanssa. :D

  VastaaPoista