perjantai 9. syyskuuta 2011

Tautista menoa

Puoli pitäjää sairastaa kuulemma isännän työterveyshoitajan mukaan tätä räkätautia. Meillä perheestä 60% - kissat on terveenä. Hirvittävä kurkkukipu ja lihaksia särkee. Isäntä on aivan poissa pelistä.

Se, mikä on hienoa, on se, että Pätkä ei olekaan tällä kertaa meistä huonoimmassa kunnossa! Nokka vuotaa ja kitinä kuuluu, mutta kuumetta ei ole eikä se viime talvena kuukausia kestänyt rintakehän rohina ole (vielä) alkanut. Me naiset vielä pärjätään taudin kanssa ja nyt on jo kuudes (Pätkällä) ja neljäs (mulla) päivä.

Jospa sen vastustuskyky alkaisi pikkuhiljaa kohentua? Toki tämä on jo toinen räkätauti tänä syksynä. Mutta keuhkoissa ei ole tapahtunut vielä mitään. Jee!

3 kommenttia:

 1. Jee! Täällä myös räkätautia. Mies kolmatta päivää kotona, teini tervehtyi jo, pikkulikka vähän aivastelee ja mulla kutisi nenä eilen.

  Hyvä, että olette Pätkän kanssa pahemmalta säästyneet (mitä nyt isäntä, mutta mun mielestä ne saakin joskus kärsiä) ;)

  VastaaPoista
 2. Pikaista parantumista 60%:lle ja toivon mukaan ne loput 40% pysyy terveenä.

  Meillä täällä kans räkäroiskis menossa. Yöks, inhaa. Mahtavuutta kuulla että pikkaraisimma Leidillä oireisto pysyttelee ns. normiräkisakselilla. Josko ois sit siinä?

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Tuntuu että melkein puoli Suomea on räkätaudissa, eikä vaan meidän pitäjästä puolet. Isäntä kävi nenäliinaostoksilla ja hylly kaikui kuulemma tyhjyyttään. Mustasta pörssistä saa kohta räkäliinat hankkia. :D

  Pikaista tervehtymistä teidänkin talouksiin!

  VastaaPoista