maanantai 10. lokakuuta 2011

Aarrekartta

Tässä se on. Minun aarrekarttani. Kuvat ovat Rudolf Koivun Satukirjasta (Otava, 1976). Rakastan Rudolf Koivun töitä ja toivonkin, että ne näin johdattaisivat minut aarteideni luokse!

Huomasin, että haaveilen hyvin yksinkertaisista asioista - ja kuitenkin jotkut haaveet vaikuttavat ainakin äkkiä katsottuna sellaisilta, joiden toteutumiseen on lähes mahdotonta itse vaikuttaa. Mutta jos niihin on mahdollista vaikuttaa, niin nyt töihin, alitajuntani - noita kohti kulkemaan. Hopi-hopi!

P.S. Tuo "Koti"-kohta tarkoittaa sitä, että haaveilen siitä, ettei me koskaan jouduta muuttamaan kodista pois. Kotona ollaan jo nyt. Tukevasti!

P.P.S. Haastan edelleen kaikki tämän lukeneet tekemään oman aarrekarttansa! Ohjeet linkissä p i l v i t e h t a a m o o n.

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja täynnä tärkeitä asioita. Mä luulen, että aarrekarttatyypit tykkäävät kans Rudofista ihan kympillä ja pistävät työlistansa alkupäähän sun toiveet. :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan niin! :) Nuohan on kyllä tuollaisia pidemmän tähtäimen toiveita, niin että kunhan suunta on oikea, niin kauheaa kiirettä ei varsinaisesti ole. :)

    VastaaPoista