maanantai 17. lokakuuta 2011

Neljä vuodenaikaa -2

Suomen valtiontalous huojuu kallion kielekkeellä ja hallitus yrittää epätoivoisesti kallistaa sitä taaksepäin keksimällä mitä mielikuvituksellisimpia säästötoimia. Tänään päiväkävelyllä, kauniin kullanvärisissä lehdissä kahlatessa, lempeän tuulen vilvoitellessa pahimpia hikinoroja kasvoiltani minä, henkilökohtaisesti, keksin ratkaisun talousongelmaamme.

Aion asettua ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa teemalla "Puolet pois!" Poliittiseen ideologiaani kuuluu Suomen ero vuodenaikajärjestelmästä seuraavan eduskuntakauden aikana. Neljä vuodenaikaa on silkkaa leveilyä. Kahdellakin pärjää. Jos karsitaan talvi ja kevät, jää jäljelle riittävästi ruokaa esteetikon silmälle ja vielä sopivasti sekä lämmintä että kylmää aikaa. Alle nollan ei ohjelmassani lämpötilaa kuitenkaan lasketa. Lumesta luovutaan tyystin. Kun syksyn lehdet ovat varisseet, siirrytään alkukesän vehreyteen ja siitä heinäkuun helteisiin - ja tietenkin kesälomiin.

Kotoisa syysnäkymä olohuoneen ikkunasta.

2 kommenttia:

  1. Täältä tulee yksi ääni heti! Vuoden pituudeksihan tulisi sitten se napakka 5kk. Kesälomaa siitä kaiketi vain yksi kk, mutta kyllä sillä luulisi pärjäävän.

    VastaaPoista
  2. Jee, jo yksi ääni plakkarissa! Kyllä se yksi kuukausi lomaa riittää, se on kuitenkin 20% siitä viiden kuukauden vuodesta. :D

    VastaaPoista