sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Nukkumaan!

Mökkiviikonlopun viehätykseen kuuluu kotioloista poiketen nukkuminen pienessä vinttitilassa koko perheen voimin. Perjantaiyönä sitten huvitti, ja univelasta johtuen myös ketutti - keskitytään nyt kuitenkin blogin vision ja mission mukaisesti ensimmäiseen fiilikseen - isännän ja Pätkän öinen dialogi:

(isäntä):
-Krooohh!!! Pyyyyhhh!
(Pätkä):
- Gumaan.
.....

- KROOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!PYYYYYHHHH!
-Gu-mAAAN!
.....

- KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH!!!
-GU-MAAN!!!!!!

En osaa oikein tulkita komensiko nappula "nukkumaan" (gumaan!) isäntää vai itseään - reppana kun heräsi keskellä yötä tuohon kitarisakonserttoon. Lopputulos oli kuitenkin se, että Pätkä nukahti loppujen lopuksi uudelleen melusaasteesta huolimatta. Ja niin minäkin, joskus aamuyöstä.

Niin kuin aina, Pätkä oli perheen naispuolisista ainoana tosinaisena se, jolla oli mökillä hiuskosmetiikkaa mukana. Jouduin taas lainaamaan neidiltä Niiskuneiti-shampoota ja Tähkäpää-hoitosuihketta. Miksei muuten aikuisten tuotteet tuoksu vadelmalta ja metsämansikalta? Nuuuuh!

P.S. Kiitos Katinappa tunnustuksesta. Nyt täytyy oikein tuumiskella aiheen ansaitsemalla huolella ja paneutumisella!
P.P.S. Tervetuloa, Anni!

 Mökillä on varsin mukavaa.

5 kommenttia:

 1. :D Selvää heräämisharmistumista. Komento se on oltava!

  VastaaPoista
 2. :D Sanos muuta!

  Joskus kun neiti odottelee unta sängyssä ja sieltä alkaa kuulua kiekumista, menen katsomaan "tuimana" ja silloin se komentaa itse itseään (ennen kuin mä ehdin): "Gumaan!" (Sen verran monta kertaa on kuullut lauseen "Nyt nukkumaan!")

  VastaaPoista
 3. Voi suloisuus. Varmasti yritti sanoa nukkumaan. Taitava kielinero teidän prinsessa <3

  VastaaPoista
 4. Kati, ainakin sillä on kovasti asiaa! :)

  VastaaPoista
 5. Mun kokemuksen mukaan paljon asiaa ja sanojen sanominen ei välittämättä mene käsi kädessä :D Ainakaan meillä. Silloin kun on paljon asiaa, menee kahta varmemmin siansaksamoodi päälle niin että suu vaahtoaa :)

  VastaaPoista