keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tackar

Kiitollisuuspäiväkirjaan on kirjattava tämän päivän kohdalle seuraavat kiitollisuudenaiheet:

1. Eilinen Oulun-reissu meni oikein hyvin sekä teknisesti, toteutuksellisesti että sisällöllisesti. Pätkän sisäelin on toiminut "puhtaammin" ja arvot laskeneet. Ei koepalatarvetta tällä hetkellä. Seuraillaan.

2. Tänään tulee täyteen kaksi viikkoa Pätkän edellisestä räkätaudista! Kaksi tervettä viikkoa takana - tuntuu ikuisuudelta viime talvisen rohinaoopperan (Wagnerin varmaan, kyllä se sen verran kauan kesti) jälkeen. On hienoa kun räkätaudilla on selkeä intro ja finaali, loputtoman improvisaatio-osion sijaan.

3. Tänään on kaunis päivä ja uskaltauduttiin käymään vähän ulkona.(ks. edellinen kohta ja pidä peukkuja...)

4. Pedagogiopinnot raahusti taas vähän eteenpäin kun sain sovittua yhden jutun.

(EDIT:)

5. Voin viimein poistaa "satunnais"-etuliitteen "pelimannin" edestä kuvauksessani. Olen nyt "säännöllispelimanni" ja saan siitä jopa pientä rahallista korvaustakin!

Nyt vähän mutakakkua päiväkahvin kanssa. Elämä ei ole hassumpaa.

4 kommenttia:

 1. Kiitosllispäiväkirjan luvut näyttävät oikeinkin positiivisilta, hienoa! :)

  Onnea säännöllispelimanniudesta!

  ps. itsekin havahduin eilen, että flunssatonta vihdoinkin -kintiässä ollut miehen oireilukin näyttää selättyneen. Ei olisi pitänyt edes ajatella positiivisesti. Teini on tänään kipeänä -oikein on pois koulusta ja silleen.

  VastaaPoista
 2. Onnea säännölliselle pelimannille :) Kuulostaa mainiolta tuo.

  (Kiitollisuuspäiväkirja on hyvä idea, pitäisi varmaan itsekin aloittaa!)

  VastaaPoista
 3. Onnea kahden viikon terveestä jaksosta!!!! Täällä on peukut pystyssä, että tuo jakso pysyisi pidempäänkin. Olette kyllä oman osanne saaneet räkätaudeista!

  VastaaPoista
 4. Ti, se on tosi tiukka flunssa - mulle tuli takaisin kahteen otteeseen, mutta onneks lievänä. Oon kuullut keuhkokuumeista perusterveillä aikuisillakin, kääkkis!

  puolitie, kiitos onnitteluista ja kyllä - voin suositella kiitollisuuspäiväkirjaa minäkin. Jos ei muuta, niin huomaa ainakin, että silloin tällöin tapahtuu jotain positiivistakin. :DD

  Äiti, tosi on - mun mielestä viime talvi olis jo riittänyt koko elämäksi räkätautien puolesta. Mutta oon edelleen tosi iloinen siitä, että näillä tämänsyksyisillä taudeilla on ollut alku ja ennen kaikkea loppu. Toivottavasti jatkuu samoin.

  VastaaPoista