sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Veikko

Pätkän huoneessa leijui taas voimakas sikarin tai piipputupakan tuoksu kun palasimme mummulasta viikonloppua viettämästä.

Taloyhtiössämme tupakointi on kielletty huoneistoissa ja parvekkeilla, eivätkä edelliset asukkaat edes olleet tupakkaihmisiä.  Sama tuoksu on kuitenkin tuntunut huoneessa koko ajan kun olemme tässä asuneet - väliin voimakkaampana ja väliin heikompana. Erityisen voimakas se on silloin, kun huoneen ovi on ollut kiinni - kuten nyt viikonlopun ajan. Se suorastaan lehahtaa silmille ovea avatessa kuin huone olisi täynnä sikarin tai piipun savua

Epäilen, että asialla on tässä asunnossa elänyt (ja mahdollisesti kuollut) Veikko. Koska kenenkään elävien kirjoissa olevan spaaderot eivät täällä tuoksahtele, niin kyseessähän täytyy olla meillä majaileva haamu. Tutkin osakekirjan siirtomerkintöjä ja Veikko on ainoa, jonka kuolinpesältä asunto on siirtynyt toisille omistajille.Toisin sanoen, ainoa vainaja epäiltyjen listalle kirjattavaksi.

Eikä Veikkoa voi moittia. En minäkään tästä asunnosta aio kovin helposti lähteä - en elävänä enkä kuolleena.

3 kommenttia:

 1. Veikot on aina ollu symppiksiä. Luultavasti tämä teidänkin. Vois sille varmaan kuitenkin vinkata, että vähentäis sitä kessuttelua tai menis ainakin avoimen ikkunan eteen.

  Hih ja heh. Jos se Veikkovainaa on käyttäny purutupakkia ja spuittaillu lattianrakosiin? :p :D

  VastaaPoista
 2. Yäääk! Ei kun kyllä se on tupakkamiehiä ollut, se on (eläissään, luultavasti ;)) polttanut röökinjäljen olohuoneen lattiaankin.

  Ei ole Veikon kanssa onkelmia, sopu sijaa antaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista