maanantai 12. joulukuuta 2011

Kirkossa

Eilen soivat Kauneimmat joululaulut kirkoissa ympäri maata. Meidän pelimannipoppoolle tilaisuus on ikiaikainen perinne - eikä tänäkään vuonna jätetty sitä väliin. Henkilökohtaisessa joulukalenterissani joulunodotus alkaa todenteolla Kauneimmista joululauluista.

Tuntui taas siltä, että vihdoin olen löytänyt asian jota oikeasti haluan - ja osaan - tehdä työkseni. En tarkoita soittamista, taidoistani voidaan olla montaa mieltä, vaan porukan vetämistä. Seuraavaksi kehun itseäni sumeilematta. (Tämä saattaa aiheuttaa kulttuurishokin muille kuin eteläpohjalaisille lukijoille, joten varoitan varmuuden vuoksi etukäteen.) Sen jälkeen kun kaapaisin kyseisen porukan siipieni suojaan, sen "taiteellinen taso" (jos termin voi ylipäätään liittää pelimanniporukkaan*) on noussut silmissä - ja eritoten korvissa. Jotain kertoo mielestäni myös se, etten enää ole se paras soittaja poppoossa. Minua paremmat ovat halunneet tulla soittamaan minun vetämässäni ryhmässä ja vieläpä maksavat tästä harrastuksesta. Hitto soikoon! Jotain minun täytyy tehdä oikein(kin).

Muutenkin viikonloppu meni joululauluisissa merkeissä. Pätkän näin tänä aamuna ensimmäistä kertaa perjantai-illan jälkeen - neidin riemu oli rajaton. Ja Mamman myös.

*) Tarkoitan tällä sitä, että pelimanniporukassa svengi ja meininki on paljon tärkeämpää kuin "taiteilu".


4 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Oman jutun löytyminen ja se, että on siinä vielä peevelin hyvä, on ihan parasta!

  VastaaPoista
 2. Onnea!
  Oma juttu on The Juttu ja mikä etuoikeus että on vielä hyvä siinä!

  Mullon miljoona omaa juttua - tai olis, ellen olisi niin totaalisen paska niissä kaikissa :D

  Iloista joulunodotusta nyt sitten todenteolla!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olet tyytyväinen ja, että toiset ovat sinuun tyytyväisiä...☺

  VastaaPoista
 4. Mullakin olisi useampi oma juttu, mutta tämä on ainoa, jossa en ole surkea! :D On kuitenkin tosi tärkeää, että jossakin kokee onnistuvansa - edes joskus! :)

  Tämä alahan ei valitettavasti ole mikään kultakaivos ja leipä - jos sitä ylipäätään on - on kovin pieninä palasina maailmalla.

  VastaaPoista