torstai 8. joulukuuta 2011

Kuvainnollisesti

Ostin itselleni joululahjaksi uuden kameran. (Sssshhhh, ei sanaakaan isännälle! Jos asiasta ollaan ihan hiljaa, se ei ehkä koskaan huomaa kameran vaihtuneen.) Kuten olette ehkä huomanneet, valokuvaustaidoissani on parantamisen varaa. Tällä uudella kameralla (Samsung WB700) pitäisi nyt ainakin olla kaikki tekniset mahdollisuudet - mitä taskukameraluokka voi tarjota - taitojen parantamiseen. Zoomi on melko hulppea!

Kävimme Pätkän kanssa ulkona testaamassa kameraa. Kuvista tuli melkein yhtä surkeita kuin vanhallakin kameralla. Mutta minä vasta harjoittelenkin. Sitäpaitsi, mitä taidoissa uupuu, voi jälkikäsittelyllä hieman kompensoida. Picnik.com on tässä kullanarvoinen... (Fancy focus ja Tint ovat suosikkiefektini.)

Joudutte okuloimaan näitä jatkossa yhä enenevässä määrin. Reilua lienee varoittaa.

Joulukranssi meidän ovessa.

"Kaupungin" "vilinässä".

 Kuvissa esiintyy myös Kassi, jonka voitin taannoin p i l v i t e h t a a m o n arvonnassa. Se on kuin tehty riippumaan meidän kärryn kahvassa ja siihen mahtuu kaikki.

Portaalla. 

P.S. Tervetuloa, Riitta!

8 kommenttia:

 1. Nimenomaan picnikillä käynnin jälkeen! :D :D

  VastaaPoista
 2. :) Taidatkin asua lähellä tätini entistä kotia.

  VastaaPoista
 3. Kenties. :) Nuo kaikki kuvat ei välttämättä ole ihan meiltä päin. Tuttuja kulmia, siis?

  VastaaPoista
 4. Näyttäis ainakin tutulta. :) Etenkin, jos teillä päin trullitellaan tänään? (Ja jossain kirjoitit, että olette olleet pohjoisen yliopistosairaalassa - eli mitä luultavammin samassa kuin me.)

  VastaaPoista
 5. Pitää paikkansa, molemmat! :) Hitsi, nythän mun täytyy tehdä salapoliisikierros sun blogissa heti saadakseni selville enemmän. ;D

  VastaaPoista
 6. :D Kerro sitten jos saat jotain selville

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista