perjantai 16. joulukuuta 2011

Raportti

Tämä menee aivan mahdottomaksi. Uuden kameran villitsemänä räpsin nyt kuvia ihan kaikesta - olen aivan kuin se Tommy Hellstenin varoittava esimerkki vanhemmasta, joka missaa lapsensa tärkeimmät hetket astumalla elämästä sivuun ja ottamalla siitä vain koko ajan valokuvia (esim. rippijuhlassa). No, ehkä tämä menee Pätkän rippijuhliin mennessä ohi. Kamera ainakin on siinä vaiheessa jo tosi vanha.

Tämän kuvaraportin myötä toivotan kaikille hyvää viikonloppua ja rauhaisaa neljättä adventtisunnuntaita!

Leivonnaisia pöydällä, pellillä ja seinillä.
Joulun trendikkäimmät paketit syntyvät entisten asukkaiden jättämästä tapettirullasta ja omista vanhoista pyjamanhousuista.

 Pakanallisen sukkajumalan palvontamenot jatkuvat joulun allakin. Uhrialttari on siirretty sohvalta nojatuoliin. Päätän raporttini tähän.

4 kommenttia:

 1. Oi ihania muumimuotteja! Mistä tuollaisia saa?

  VastaaPoista
 2. Hei, mä en itse asiassa valitettavasti tiedä kun sain ne mun äiteeltä! :) Kysyn kun seuraavan kerran näen. Sain myös Pikku Myy-muotin, sitä ei ole vielä testattu.

  VastaaPoista
 3. Ihania uusiopaketteja. Tuo pyjamahousujen uusiokäyttö on ihan huippua! Siitä tuli hyvälle tuulelle :)) Mekin tahdotaan kivoja muotteja noiden tavallisten tilalle!

  VastaaPoista
 4. Kati, mulla on aina tapana kyhätä joulupaketit ihan-mistä-tahansa mitä kotoa löytyy. :D Tällä kertaa löyty vanhat pyjamanhousut. :)

  VastaaPoista