torstai 15. joulukuuta 2011

Se aika

Itkettää kun Pätkä on niin nätti. Itkettää kun Mimmit laulaa niin itkettävästi ("riemastuttavan hauska" my foot!). Itkettää kun piparit onnistui niin hyvin ja kotona tuoksuu niin itkettävän hyvältä. Itkettää kun joulu on niin lähellä ja itkettää kun ihmisillä on niin söpöjä vauvoja ja itkettää kun toisilla on paha mieli.

Se on se aika taas että itkettää. Kohta se on onneksi neljäkymmentä lasissa, ei kai tätä nyt voi enää hirvittävän montaa vuotta kestää??? (Nimimerkki Menopaussia odotellessa).

P.S. Tervetuloa, Paulis Pampula, itkusta huolimatta!

3 kommenttia:

 1. Mimmit! Nämähän ne juniorilla kotoilee (juu-u meillä on juniori-kanava).

  Itkin katkerasti viime viikolla sitä, kun leivinpaperi oli loppunut. (itkin kyllä tosi montaa muutakin asiaa) Ihmettelin ja itkin, että mikä nyt oikein on?
  Selvisi sekin sitten seuraavana päivänä. Johan tässä melkein muutama vuosi menikin ilman. Turhia itkemisiä meinaan.

  Menopaussi tuo vissiin muita juttuja mukanaan. Tiedä sitten niistäkään.

  VastaaPoista
 2. eikö menopaussi olekaan nää ruuhkavuoden kitutusajat, jolloin ei saa vetää punaviiniä ja istua pitkää iltaa tupakansavussa kavereiden kanssa, häh?

  Pitääkö sitä menopaussia ihan odotella? Mä voin ottaa sen Meno-Go-Go:n sitten?

  halausia. Nelonen vielä mitään ole. Pyöristät alaspäin. (Tässä kohtaan en tunnusta miltä tuntuu kun sanotaan, että elämän neljännekselleä kymmenyksellä..)

  Ikuisesti 21v. Ollapa yhtä energinen kuin silloin....

  skidille terkut!

  VastaaPoista
 3. Haa, juniorilla on siis ohjelmaa, jota minäkin voisin katsoa! :) Ja leivinpaperin loppuminen murtaa vahvemmankin ihmisen.

  Kyllä tämä tästä, nyt jo vaihteeksi naurattaakin. (Ei tarvi lähteä Linnanmäelle, vuoristorata löytyy korvien välistä...) :D

  VastaaPoista