perjantai 27. tammikuuta 2012

Perjantain kolme peetäPeitto (=Ruskovillan silkkivanutäkki) tuli ja voi taivas, miten hyvin sen alla tarkenee! Kahden viime yön varustus on ollut a) yöpaita b) villasukat c) kaulahuivi (kaksi viimeistä vain taudin jäljiltä inhottavasti kurkuntietämille hengailemaan jääneen karheuden takia). Ei pitkiä kalsareita eikä sukkahousuja, piposta puhumattakaan. Ulkolämpötila -20 astetta, sisällä 20,4. Ylimääräinen sähköpatteri on ollut kolmannesta normaalia pienemmällä. Maailma pelastuu.

Pekka (Haavisto) olisi minun mielestäni hyvä presidentti Suomelle. Ei siinä toisessakaan mitään isompaa vikaa ole, varmaan häntä äänestäisin, jos vastassa olisi joku muu kuin Pekka. Molemmathan on sekä edustavia, supliikkeja, älykkäitä että ulkopoliittisesti päteviä. Mutta Pekka on jotenkin ihmisen kokoinen. Ja niin ihanan sympaattinen. Ja minusta siitä on presidentille vain äärettömästi hyötyä, jos sattuu omakohtaisesti tietämään, mitä on elää sen asian kanssa, että on toisesta muotista kuin valtaväestö. Kaikenlaisen erilaisuuden hyväksyminen ja erilaistenkin ihmisarvo on hyvä pitää tapetilla. Maailma pelastuu. (Suokaa anteeksi vaalipaatos.)

Picnik loppuu! Se ainoa kuvankäsittelyohjelma, jota osaan käyttää ja jossa on ihan hyvät härpäkkeet, ajetaan alas huhtikuussa! "Osa" ominaisuuksista siirtyy Google +:aan, muttei kaikki. Byhyyy! Epäreilua. No, huhtikuuhun saakka kaikki härpäkkeet kaikille ilmaisia ja maksullisista härpäkkeistä maksaneet saavat maksunsa kokonaisuudessaan takaisin. Ei se silti lohduta. Tämä ei mielestäni myötävaikuta suotuisasti maailman pelastumiseen. 

6 kommenttia:

 1. Minä kävin ennakkoäänestämässä Pekkaa jo ekana ennakkoäänestyspäivänä. En tiedä, äänestinkö voittajaa, mutta parasta kuitenkin :-).

  VastaaPoista
 2. Hyvin äänestetty! :) Mun täytyy kanssa äänestää tällä kiekalla etukäteen kun todennäköisesti olen muissa maisemissa varsinaisena äänestyspäivänä.

  VastaaPoista
 3. Minäkin taas ennakkoäänestin....jännittävää on....☺

  VastaaPoista
 4. Todella jännittävää! Kyllä minä uskon, että tulee tiukka kisa. :)

  VastaaPoista