tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi elämä

No niin, nyt se on sitten aloitettu - uusi elämä. Olen näännyttänyt itseäni nälkään (ts. syönyt samankokoisia annoksia kuin muutkin ihmiset) nyt kahden päivän ajan. Tänään onnistuin pakottamaan itseni sauvakävelylle - hyvä ihme! - vaikka olen kiusallisen tietoinen siitä, että habitukseni kahden kävelysauvan kanssa muistuttaa cocktailtikusta kierimään karannutta lihapullaa, jossa roikkuu mukana vielä naapurinkin tikku. Tässä iässä sillä ei onneksi ole enää väliä.

Päivällä kävin hierojalla Kitaraa Soittavan Lähisukulaisen suosiollisella myötävaikutuksella (=lapsen vahdinta), mikä olikin taivaallista. Ja koska kyseinen hieroja on käsitykseni mukaan kohtuuhintainen, aion pudistella kukkaron pohjalta fyffelit vielä neljään käyntiin. (Yhteensä viidestä kun saa alennustakin.)

Nyt ei sitten uni tule silmään kun on nälkä ja lihakset hellinä urheilusta, joten päätin uudelleentapetoida blogini.

Vanhassa kaupungissa (Sauvakävelyllä! Minä! Ihmisten ilmoilla!)

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Minä menin lyömään vetoa, että kestän juhannukseen ilman suklaata. Panoksena on pullo kuohuvaa, ja olen päättänyt, että minähän voitan sen pullon! Voitan, voitan (saa nähdä, miltä tuntuu parin viikon päästä...)!!!!

  VastaaPoista
 3. Voih...minulta nuo lupaukset jäivät tekemättä...onneksi?...vaikka syytä olisi...☺

  VastaaPoista
 4. Otahan varovainen alku. Sillä välttää alkuyliannoksen, joka monesti johtaa yrityksen loppumiseen ennen kuin on kunnolla ehtinyt alkaakaan sekä tulehdukset ynnä muut kipeytymiset (urheilijathan eivät tunnetusti tervettä päivää näe). Onnea uudelle tapetille! Ja vuodelle kans.

  VastaaPoista
 5. Solo Maman, mikä ihailtavan rohkea veto! Itse en kuuna kullan valkeana olisi moista uskaltautunut lyömään - häviö olisi varma. :D

  Irmastiina, vähän kadehdituttaa lupauksettomuutesi tällä hetkellä. Itselläni ei kuitenkaan oikeasti ole vaihtoehtoja, pakko keventää edes vähän. :)

  Paulis Pampula, sitä mäkin vähän pelkään, että taas lähtee lapasesta heti alkumetreillä. Mutta en aio rehkiä joka päivä, pari kertaa viikossa näin alkuun. Ja dieettipuolella mennään vasta kohdassa "näkyvät sokerit pois, roskaruoka pois, ei hevosen annoksia". :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos muistamisesta! Hyvää päivänjatkoa! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 7. Sinäkin brutukseni.
  Tässä joutuu tekemään itse kukin tätä kyytiä jonkinmoista ryhtiliikettä. *antiliikkuja*

  VastaaPoista
 8. Ei sitä nyt kannata ryhtiliikettä aloittaa kenenkään muun kuin itsensä takia. :) Mä en ainakaan henkilökohtaisesti aseta paineita kenellekään. :D (Vaikkakin me kaksi antiliikkujaa olisimme epäilemättä oiva vertaistuki toinen toisellemme. :)

  VastaaPoista
 9. Heh, tunnustan eilen lähettäneeni kaverille, jonka kanssa suklaattomuusvedon löin, että sen on parempi olla sitten hyvää skumppaa...

  VastaaPoista
 10. No totisesti parempi ollakin - tuollaisen suorituksen jälkeen pitää voittoa juhlia tyylillä. :D

  VastaaPoista