maanantai 20. helmikuuta 2012

Aurinkoisia tunnustuksia

Ei voi sanoin kuvailla, miten mahtava ilma täällä on! Juuri tänä päivänä, ensimmäistä kertaa, minä nautin tästä talvesta. Kävimme Pätkän kanssa pitkällä kärrylenkillä (=50 min, meille maratoni) ja aurinko armas paistoi niin, että vesi juoksi silmistä. Ei pilvenhattaraa taivaalla, pakkasta vajaa viisi. Muista blogeista on ollut jo silloin tällöin luettavissa ja havainnoitavissa keväisiä hönkäyksiä, mutta täällä niitä ei vielä tunnu. Tämä päivä antaa kuitenkin toivoa siitä, että ehkä - ehkä - elämä sittenkin voittaa.

Tänään olen muutenkin hyvällä tuulella, sillä sai ihanaisen Talo maalla-blogin Minnalta ihanan tunnustuksen. Suuret, suuret kiitokset! Tunnustukseen kuuluu perinteiset koukerot, eli 7 paljastusta ja jako eteenpäin 15 blogiin. Suoritan jaon heti, sillä olen viime aikoina löytänyt taas uusia, aivan ihania ja upeasti kirjoitettuja blogeja, joista nautin suunnattomasti. (En tosin yhtään tiedä, harrastavatko niiden kirjoittajat tunnustuksia/haasteita, koska olen seurannut niitä vasta niin vähän aikaa - mutta jos harrastavat, niin olkaatten hyvät!)Jaan tunnustuksen eteenpäin
Fredrika Johnsonin elämälle (mitä taitavaa sanankäyttöä arkipäivän asioista - ja vielä se vanha talo!), Solo Maman:lle (ihania kuvia ja hienosti kuvailtuja hetkiä, hidasta elämää ja lämmintä tunnelmaa), Lauralle Kukallista-blogiin (muun muassa niitä käsitöitä sekä syvällisempiäkin pohdintoja erittäin hyvin kirjoitettuna),
Aakoolle Yksin kaksin-blogiin (jossa käsitellään suorasanaisesti yksinhuoltaja-arjen haasteita ja kipuilukohtia) ja Kepulaisen äidille Äidinmaitoa-blogiin (siellä on palattu juuri pienen ihmisen kanssa Egyptin-matkalta - hattu ilmaan!). Muitakin olisi vaikka kuinka eikä tuo 15 edes riittäisi, mutten pysty kirjoittamaan määrättömästi tällä käpälälläni, joten lyhyemmästä virsi kauniimpi nyt tällä kertaa.

Sitten paljastan summittaisesti, että
1. (Tiedoksi teille nykynuorisolle): 1980-luku oli onnetonta aikaa olla varhaisteini- ja teini-ikäinen, joka eli ja hengitti musiikkia. Ääniympäristö oli silloin pelkkää saissea syntsoineen (yksikkö "syntsa") ja rumpukoneineen. Teini-ikäni alkoikin uudelleen 1990-luvun grunge-huumassa sekä Gunnareiden "Use  your illusion"in ja Metallican "Metallica":n (aka The Black Album) ilmestymisen myötä. Eikä se ole muuten loppunut vieläkään. (Mistähän tämäkin aihe juolahti yhtäkkiä mieleen...?)
2. Minulla on maailman huonoin kunto, meinasin hukkua hikivirtaan äskeisellä kärrylenkillä.
3. Meidän perheen jäsenet toisine nimineen ovat: Mamma Katriina, Pätkä Tiila Tuulia sekä isäntä Johannes.
4. Olen koukussa Game of Thronesiin ja True Bloodiin. Vampyyripäiväkirjoista poden hirvittäviä vieroitusoireita tällä hetkellä, se on katkolla telkkarista.

En nyt keksi enempää asioita, joita ette jo tietäisi - kaikenhan minä täällä ilmoille lauon muutenkin - ja käpäläkin alkaa taas vihoitella, joten on ehkä parempi lopettaa tähän.

Ihanaa auringonpaistetta joka iikalle!

P.S. Tervetuloa lukijaksi, EmmaTi!

4 kommenttia: