tiistai 7. helmikuuta 2012

Vuoden mutsissa on haastettaElämäni on haasteellista. Usko, toivo ja Pakkauksen mallamoija heitti suuntaani Vuoden mutsi-blogin mutsiblogihaasteen (ja sanoi niin nätisti blogistani, että nyyh).

Haasteita rakastavana ihmisenä tartun oitis härkää sarvista. Haasteen saajan tulee täydentää seuraavat kahdeksan lausetta ja jakaa haaste eteenpäin ainakin yhdelle hyvälle mammabloggaajalle. No, mikäpä siinä.

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun tenava katsoo neljättä Muumi-jaksoa putkeen ja minä makaan rättinä sohvalla. Puolustuksekseni haluan sanoa, että näin tapahtuu yleensä vain kun yleisvoinnissani on toivomisen varaa. (Esim. flunssa, ähky, joskus kankkunen).
2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on siirtyminen paikasta A paikkaan B. Varsinkin jos tenava painaa tonnin, ei kävele itse ja on puettuna liukkaaseen talvihaalariin.
3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän ripustautuu apinan lailla kaulaani aamupesun jälkeen, vaippapaviaanina, sen sijaan että saisin puettua lapsukaisen vaatteisiinsa. Viileässä huoneistossamme tämä herättää äidin rinnassa sekä ihastusta että orastavaa pakokauhua.
4. Kello 12 yöllä olen yleensä juuri menossa nukkumaan.
5. Kello 8 aamulla olen yleensä vielä unten mailla. Sorry, mutsikollegat! Näin on näppylät.
6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että toisitko minulle suklaata kaupassa käydessäsi? En kuitenkaan sano, koska yritän laihtua.
7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että en ihmettele yhtään harmaata hiusta hänen päässään. Tiedän nyt, mistä niitä tulee.
8. Viimeksi kiroilin, kun kyykistelin poimimassa lumihankeen pudonneita postejani, vasemmassa kainalossa tonnin painoinen, kävelemätön, liukkaaseen talvihaalariin puettu henkilö.
9. En ole koskaan osannut olla murehtimatta ja ottaa rennosti tämän mutsiuteni kanssa. Pitäisiköhän joskus yrittää?
10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on istua sohvalla, katsoa leffaa ja syödä suklaata. Sitä voi kyllä tehdä ilman housujakin.

Minä heitän tällä haasteella Ofeliaa, jonka sanaisesta arkusta löytyy varmasti täydennystä näillekin lauseenpätkille. Ofelia bloggaa (blogaa? blogailee? blogistelee? blogeroi?) mammahommien lisäksi hyvin monesta muustakin mielenkiintoisesta aiheesta (mm. Meryl Streepistä). Mutta eihän meistä mutseinkaan mutsi pelkkä mutsi olekaan.

4 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos kiitos! <3 Varmasti ehdin vastata tähän! :) Itse asiassa sormet syyhysi, meemi-, lista- ja kyselyhullu kun olen, jo silloin kun näin Mallamoijalla tämän. :-P

  P.S. Voisin vaikka BLOGEROIDA! :D

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Blogeroihan pois paljastukset niin käyn sitten kurkkimassa. :D

  VastaaPoista
 3. Aahh, meilläkin katsotaan muumeja, ja aivan liikaa. Osaan ne pian ulkoa. Kun mies seuraavaksi kysyy autonavainten perään, vastaan luultavasti "Ne ovat yksinäisten vuorten takana."

  VastaaPoista
 4. Yksinäisten vuorten takaa löytyy kaikki oleellinen. :D

  VastaaPoista