perjantai 30. maaliskuuta 2012

Romunkerääjän niksipirkka

Patologisen romunkerääjän vinkki viikonlopun kirpputorikierrosten varalta:

Jos välttämättä haluat  tarvitset vanhan, poljettavan ompelukoneen eikä asunnossasi ole tilaa sille, hanki niitä yhden sijasta kaksi ja työnnä ne yhteen ruokapöydäksi.


Heitä "tuuki" päälle ja toivo parasta. Jos hyvin menee, puolisosi ei huomaa mitään ennen kuin voit jo vastata kysymyksiin "ai nuoko, ainahan ne on siinä olleet". *)
*) Ompelukoneiden on hyvä olla pöydän sisään taitettavaa mallia. Jos liinan alla tököttää kaksi ompelukoneen kokoista muhkuraa, on olemassa riski, että puoliso alkaa epäillä jotain.

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Mä olen nyt vähän kade, mulla ei ole ensimmäistäkään vanhaa ompelukonetta. Semivanha vain, eli n. 15v vanha. Toimiiko nuo molemmat?

  VastaaPoista
 2. "ai, meillä on nykyään poljettava ruokapöytä"

  Ihana!

  VastaaPoista
 3. Lisähuomio on oleellinen :D Täytyy pitää mielessä!

  VastaaPoista
 4. Äh, ottaa päähän tää bloggeri, kun ei meinaa millään antaa kommentoida! No, en anna periksi, ja kohta mun kommentti on varmaan kymmenen kertaa täällä..
  Vautsi mikä pöytä! Onko sulla jo kaks Tikkaa!? Sääli peittää komeita pöytiä, mut ilman liinaa ei kyl oikein ruokapöytänä vois olla.. ;)

  VastaaPoista
 5. Ti, :)

  Laura, toinen toimii 90% varmuudella, toinen ehkä 20%, kumpaakaan en ole vielä oikeasti kokeillut. Ovat vähän törkyisiä eli putsaus ynnä ohjekirjaan tutustuminen ovat ensin ohjelmassa.

  Vinkeän Äiti, minä olen jälleen tapani mukaan trendien aallonharjalla - katsotaas vaan, niin jo on kohta esitellään Dekossa poljettavia ruokapöytiä kuumimpana hottina. :D

  puolitie, ajattelin, että on hyvä tehdä tuo tarkennus, ettei sitten käy kenellekään vahinkoa. ;D

  Minnikki, toinen on _se_ Tikka ja toinen on Singer, johon on vaihdettu Tikan pöytä. Se on minun rakkaan mummuvainaan kolkytluvulla ostama kone. Mahtava tuuri sattui, että siinäkin oli samanlainen pöytä, koska nythän mulla on ruokapöytä! :D Kiitos siitä ohjeesta. Postaan kummastakin koneesta enemmän lähitulevaisuudessa. <3 :) Ihania ovat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos illan piristyksestä ;D Ja hyvältä näyttää. Kirppiskierroksella näkyi yllättävän monta vanhaa Singeriä tms. Olisi ollut yksi sisään taitettava... mutta kotona on sellainen joka ei taitu sisään... ja sekin törröttää tuossa olohuoneessa. Huoh, niinpä... sekin tarvi ottaa perintö"kasasta", vaikka tiesin, että ahdasta tulee... ja taas kämpässä juttu, mikä ei sovi yhtään yhteen muitten kanssa. Hei , uusi sisustussuuntaus -" mikään ei sovi yhteen".

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa tosi trendikkäältä sisustussuuntaukselta tämä "mikään ei sovi yhteen". :DD Sehän on varmaan sitten bohemian chicistä seuraava sisustusevoluution askel!

  Eikun ostat vaan toisen Singerin, sisustusasiantuntijatkin sanoo, että jos jotakin on kaksi, niin se alkaa näyttää jo hyvältä vaikka se olis mitä. ;D

  VastaaPoista