sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Superkyttä

Muistatteko meidän naapuritalon ja naapurit, joita kyttäsin aina meidän makuuhuoneen ikkunasta? Ne, jotka lähtivät livohkaan? (Ehkä niillä oli kyttäyksen lisäksi jokin muukin syy muuttoonsa. Toivottavasti.) Nyt siihen taloon on muuttanut uusi tyyppi - ja voin kertoa, että tällä kertaa minäkin jään kyttäyksessä kakkoseksi! Heppu saattaa istua puoli tuntiakin ikkunassa ja kytätä ihan häpeilemättä. Katua - ja meidän taloa. Otin siitä valokuvankin. (Kuvan julkaiseminen täällä on varmaan törkeä yksityisyyden loukkaus - hullu mamma kuvailee ihmisten ikkunoista sisään - mutta itsepä kerjäsi. Sitäpaitsi se vaikuttaa niin yksinkertaiselta, että epäilen, osaako edes kirjoittaa. Ei sellainen saa tehtyä ilmoitusta poliisille. Hahhahhaa!)

Kyttäilyhommissaan kaveri valpastuu aina erityisesti, jos jompikumpi meidän kissoistamme istuu ikkunalla tai kulkee ulkona taluttimessa. Se on taatusti jokin kissavihaaja. Olen omin silmin nähnyt, kun se kylvää outoja ruskeita kokkareita puutarhaansa - varmaan tarkoituksena myrkyttää vapaana kulkevia kissoja. Sen kanssa taloon muuttanut naisihminen sitten keräilee niitä vaivihkaa pois - minä olen kyllä nähnyt.

Muutenkin hepun käytös on välillä todella outoa. Se saattaa pelailla itsekseen palloa pihamaalla vaikka kuinka kauan. Ja lapsista se on epäilyttävän kiinnostunut - kun niitä kulkee kadulla, se huutelee perään.

Sitäpaitsi - ja tätä ette kyllä usko: Tyyppi hilluu usein siinä pihalla kaiken kansan näkösällä pukeutuneena pelkkään bandanahuiviin. Että sellainen naapuri meillä!

Herra konsultti kyttää takaisin. Tätä peliä voi pelata kaksikin.

Siinä se kyttää!

P.S. Tervetuloa lukijoiksi Regina, Salaisen puutarhan emäntä ja Mallamoija!

9 kommenttia:

 1. Vähän repesin ku näin kyttääjän kuvan :)

  VastaaPoista
 2. :D Kumpihan kyttääjistä luovuttaa ensin?

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava teksti :) (kuvineen tietysti!)

  VastaaPoista
 4. Tuijotuksen mahti on uskomaton=D

  VastaaPoista
 5. bandanahuivin kohdalla sain aikaan jo OHHOH NYT SOITAT POLIISILLE-aallon, kunnes...


  Kunnon kyttäääjä teillä ;D

  VastaaPoista
 6. Aika ylväs, vaikka ei kovinkaan kaunis, eikä liioin minkään ruudinkeksijän näköinen tuo teidän naapurinne. -Toisin kuin tuo teidän ikkunastanne kyttääjä. Eikun kyttäilemisiin, se on elämän suola tai sokeri :-D

  VastaaPoista
 7. No joo, siis oikeastihan mä nauran täällä joka päivä kunnon naurut tuolle kyttääjälle - se on vaan niin paras tuon bandanahuivinsa kanssa, äijänä ikkunassa. Ja katit on ihan liekeissä uudesta naapurista, konsultti varsinkin. Komea hurtta. :D Kotiäidillä on halvat huvit - jopa ilmaiset. :D

  VastaaPoista