perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kadonnut

Rakas sivupersoonani Kodinlaittaja,


Jos luet tämän, haluan sinun tietävän, että me kaikki kaipaamme sinua kovasti. Lähtösi ei toki tullut yllätyksenä, sillä tunnen pöpökammosi jo entuudestaan ja viidettä viikkoa parainfluenssaa sairastava pienikokoinen räkäykälinko asettaa haasteita kenen tahansa jaksamiselle. Mutta sanonpa sen, ettei täällä muutkaan nuku! Tekosi on raukkamainen. Vaadin sinua palaamaan. Heti.

Todistuskappale A. Lähdettyäsi keittiön työtaso näyttää tältä: 1. Leivontakulho, jossa keskeneräinen virkkuutyö. (??) 2. Keskeneräisen virkkuutyön  pari (verhotamppi), joka on roikkunut ikkunassa yksinään jo jonkin aikaa. 3. Huonosti itävää ohraa kissoille. Keskellä työtasoa, luonnollisesti. 4. Kukkasumutin. 5. Lohtumusaa (Hanoi Rocks) ja lohtuelokuva (Conan the Barbarian) Mammalle, jonka aivot ovat taantuneet teini-ikään happivajeen ja unettomien öiden seurauksena. 6. Lohturuokaa (sipsejä) Mammalle, joka ei aio laihduttaa niin kauan kun päivittäisiin rutiineihin kuulu limaoksujen siivous. 7. Eineksiä, joita tässä huushollissa ei ole kovin moneen kertaan nähty. Lisäksi siinä näyttäisi lojuvan Pätkän aurinkolasit, suolakeksejä, hedelmäpussi ja kaulaliina. 

Kukahan täällä siivoaisi? Vapaaehtoisia?

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Samannäköistä meilläkin, minne lie kodinlaittaja kadonnut??

  VastaaPoista
 3. Karua, otan syvästi osaa. Räkäykäily on ihan järkyttävää. Kerrassaan kohtuutonta, että se kestää pidempään kuin pari päivää. (Hus pois räkäykätauti heti!)

  On todella tylyä kodinlaittajalta tehdä katoamistemppuja. Meidän kodinlaittajaa ei ole viimevuosina näkynyt kuin pikaisesti poikkeamassa. Samanlaisen harmonian vallassa on meilläkin keittiö.

  VastaaPoista
 4. Hei , tää oli hyvä. Sivupersoona ;) Mä jynssäsin kotia tiistaina, ihan pakosta. Lapsenlapset olivat tulossa kylään keskiviikkona, en kehtaa antaa niiden talsia meidän likaisessa huushollissa. Ja yks juttu, poika, siis esikoinen on jo pidempään vihjaillut meidän tavaramäärästä, jota on helposti joka paikassa, missä on vaan vähänkin laakeaa tasoa :) Mieshän jo vihjaisi, että muuttaa kaikki hyllyt ja pöydän pinnt kalteviksi :)

  Tsemppiä sulle sinne sairastupaan. Syö sipsit, kuuntelee hyväää musiikkia ja hengitä syvään! TUlee sitten se päiväkin, kun se sivupersoonakin taas palaa maisemiin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos sympatiasta ja kannustuksesta, arvon leidit ja kohtalotoverit! :) Mun on pakko jynssätä - siis itse kun se siivoamista ynnä muuta huseeraamista rakastava sivupersoonani on häipynyt - kaksi kertaa viikossa. Jynssättävät huoneet valikoituu sen mukaan, mikä terapeutti on kulloinkin tulossa. Puheterapeutti = keittiö. Fysioterapeutti = olohuone ja Pätkän huone. Ja kumpikin = vessa. Näillä mennään kunnes taudit hellittää. ;)

  VastaaPoista
 6. Oivoi :( Kovasti tsemppiä sinne sairastamisen keskelle! Tännekin olisi kaipailtu kodinlaittajaa tai muuta reippailijaa, koti näyttää pahasti siltä, ja takana sentään vain kaksi viikkoa sairastelua.

  Kai nuo terapeutit on ihan plussaa, kun on pakko sit pitää kotia edes vähän siistinä?! (Toivottavasti :) ) Mun on pakko aina välillä kutsua vieraita ihan vaan siksi, että saa siivottua. (Tosin juuri kävi isoäiti lasta hoitamassa eikä todellakaan ehditty siivota. Kyllä hävetti! Onneksi hoitaja oli tällä kertaa rouva häslä, jonka omakin koti näyttää aina ihan räjähtäneeltä, joten toivotaan, että hän vain tunsi olonsa kotoisaksi...)

  VastaaPoista
 7. :D Tuo on kyllä ehkä paras kuulemani syy kutsua vieraita! Kurjuuksien kurjuus, teilläkin tauti kestänyt jo noin kauan. :/ Toivottavasti kohta hellittää kummassakin huushollissa.

  Rouva Häslä kuulostaa siltä, että hän saattaisi olla sukua minullekin. Hyvin kaukaista tietenkin, olenhan normaalisti oikea kodin hengetär. ;) ;)

  VastaaPoista