tiistai 15. toukokuuta 2012

Positiivinen näyte

Annoin positiivisen näytteen. Minua kehuttiin ansaitsemattomasti. Väittivät kuulevansa, että olen harjoitellut. Hmmm. No, viime viikkoina niitä kolmea biisiä olenkin, mitkä piti näytteeseen lirauttaa. Ihastelivat myös, miten pitkälle olen päässyt lyhyessä ajassa. (Tässä kohden hysteeristä naurua ja pyörtyminen hapenpuutteeseen.) Onneksi ne eivät tiedä, että osaan oikeasti hyvin vain ne kolme biisiä. (Ja Enter Sandmanin alkuriffin.)

Soitimme open kanssa kaksin kaksi biisiä ja yksin soitin yhden. Kitara on hölmö soitin. Sillä voi soittaa joko melodiaa tai säestystä, muttei molempia.* Siis minä en voi. Paitsi että siinä yhdessä biisissä soitin.

Nyt voin keskittyä opettelemaan loputkin siitä hietamiehestä. Syksyllä haen Metallicaan töihin.

* Pääinstrumentilla se on itsestäänselvyys, että kyllä voi. Pääinstrumenttia voisi muuten kutsua salanimellä Peffainstrumentti.

Kitarani ehkä sittenkin säästyy tältä kohtalolta.

9 kommenttia:

 1. Onnea! Mestari olet! Koskas sulla on keikka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Keikkarintamalla on vielä yllättävän hiljaista. Epäilemättä kitarasankarin maineeni ei ole vielä kiirinyt tarpeeksi laajalle, mutta kunhan opin sen Enter Sandmanin ja pääsen sinne Metallicaan töihin, niin alkaa keikkaa pukata.

   Toisaalta yhdessä näytebiisissä oli kuusi swingsointua, eli hallitsen nyt senkin genren. Epäilemättä esim. myös Hot Club de Finlande ottaa minuun kohta yhteyttä. XD

   Poista
 2. Onnea :) Kysehän on siis siitä, että lahjattomat reenaa. Sun ei vaan tarvii.

  Kai sun blogiystävät pääsee sit back stagelle käymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nimenomaan, minä en ole koskaan pitänyt treenaamista kovin suuressa arvossa, se on ehkä tullut täälläkin joskus ilmi. :D

   Blogiystävät pääsee ilman muuta back stagelle. Laitan kaikille passit heti kun esiinnyn ensimmäistä kertaa jomman kumman edellä mainitun orkesterin kanssa. :)

   Poista
  2. Lisätään vielä tarkennuksena, että se treenaamisen aliarvostus ei johdu siitä että uskoisin, ettei mun tarvi vaan ainoastaan siitä etten kerta kaikkiaan viitsi. :)

   Poista
 3. Onnea positiivisesta näytteestä. Hieno homma! Laitoin sulle haasteen omaan blogiini, käypä katsomassa :)

  VastaaPoista