keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Myrskyn silmässä

Nyt eletään kuin myrskyn silmässä, mitään ei tapahdu, ainoaltakaan rintamalta ei ole juuri mitään raportoitavaa. Hyvä kun jaksan pukeutua joltensakin säädyllisesti päivittäin ja hyvä kun ehdin käydä vessassa. Pätkä on siirtynyt kehitysvaiheeseen, jossa jonkun aikuisen (lue: minun) on oltava hengittämässä niskaan koko sen hereilläoloajan, tai seuraa katastrofeja ja luonnonmullistuksia. Toisin sanoen, se kävelee - ja ylettyy aivan liian korkealle. Fiksumpi ihminen varustaisi kotinsa tässä vaiheessa kaikenlaisilla turvahärpäkkeillä. (Fiksu, ja tietenkin sellainen ihminen, joka tietää, mistä niitä härpäkkeitä saa.)

Sisustusrintamalta kuitenkin sen verran, että löysin huutsikasta maailman upeimman (=vihreimmän) verhokankaan. Niin upean, että jos joskus saan kutsun linnanjuhliin, teen heti scarlett-o'harat ja verhoilen itseni vihreällä verhokankaalla. Verhot tulevat olohuoneeseen ja ensimmäinen sauma on jo ommeltu. (Kankaan hankin vasta noin kolme viikkoa sitten). Kuulette asiasta lisää, kun loputkin valmistuvat.4 kommenttia:

 1. Huoh, minun pitäisi ommella kolme tyynynpäällistä. Langan pujotteleminen on jo melkein ylivoimaista, sitten seuraa suora ommel ja se on vielä ylivoimaisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle aloittaminen on lähes ylivoimaista. Lähes joka asiassa. Lykkyä tyynynpäällisten kanssa!

   Poista
 2. :) Turvahärpäkkeitä saa sopuhintaan Ikeasta. Siis lapsilukkoja laatikoihin yms. Siellä on sopuhintaan kaikkea muutakin pientä, joten ne reissut tulevat minulle kalliiksi, tarkoitan siis edulliseksi.

  Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että lasten kävelytaito, niin paljon kuin sitä odotetaankin, on varsin yiarvostettua. Siitä seuraa aika paljon haasteita vanhemmille moneksi vuodeksi.

  Ihanalta kuullostaa verhohommelit. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että Ikeasta? Hmmm, noinko joutuisin päättämään boikottini kyseistä instituutiota kohtaan... Jää nähtäväksi. Täällä periferiassa ei härpäkkeitä saa mistään. Prismassa on jollain viikolla jotain yhtä härpäkettä ja sitten taas seuraavalla viikolla ei ole, mutta saattaa olla - jos sattuu - jotain toista. Eikä ollenkaan sopuhintaan.

   Oiskohan se tänä kesänä Ikea-reissu? Pitää vielä sulatella ajatusta. :)

   Poista