tiistai 10. heinäkuuta 2012

Vaarallisia bisneksiä

"It's a dangerous business, Frodo, going out your door. You step onto the road, and if you don't keep your feet, there's no knowing where you might be swept off to."
(J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings)

Huomenna aion ravistaa mökkihöperyyden kahleet ja suunnata ihimishin. Soitan vähän pääinstrumenttia ja moisen uurastuksen jälkeen palkitsen itseni parilla tuopposella. Vaarallista*? Kenties. Virkistävää**? Varmasti. Välttämätöntä***? Ehdottomasti!


*) Aikaisempina vuosina kyseessä olevasta kesätapahtumasta on useammin kuin kerran lähtenyt mukaan vilun ja riekkumisen aiheuttama kaamea räkätauti.
**) Edelliset ihmisten seurassa nauttimani tuopposet juontavat juurensa muistaakseni viime kesään.
***) Työvuoroni Pätkän henkilökohtaisena palvelijana alkavat käydä ylivoimaisen pitkiksi. Edes nukutushommiin ei kelpaa kukaan muu. Huomenna lapsi huutaneekin sinikirjavana kunnes sammuu, äidin viettäessä huonoa elämää ja soittaessa huonosti.

4 kommenttia:

 1. Äitien huono elämä on joskus äärimmäisen suositeltavaa. Ihan rappiolla olen minäkin, olen sekä eilen että toissapäivänä juonut lasillisen punkkua ystävien seurassa töiden jälkeen ja lintsannut sujuvasti imuroinnista, kaappien siivouksesta sun muusta, mitä pitäisi ehdottomasti kauniina kesäiltana tehdä. Tänä iltana palautan kunniallisuuteni ja menen mustikkaan. Vannon sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kuulostaa hurjalta! (Erityisen hurjalta tosin kuulostaa tuo mustikanpoiminta, itse en uskalla metsään, koska siellähän vilisee hirvikärpäsiä ja karhuja.) Kyllä äitienkin pitää joskus saada olla vähän hunningolla. :)

   Poista
 2. Toivottavasti oli kivaa reissussa! Raportoi toki jälkifiiliksiä jos suinkin viihtit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se aina niin sanotusti "kotiolot voitti"! ;D Vaikka nekin bileet on kyllä nähty niin moneen kertaan, ettei jaksanut tänä vuonna panostaa kuin yhtenä iltana.

   Poista