keskiviikko 22. elokuuta 2012

Syysahdistus ja lohtua siihen

Havahduin siihen, että tätä kuuta on enää viikko jäljellä ja koulun kanssa olisi selvitettävä kaikenlaista sotkua ennen seuraavaa. Pedagogisista opinnoista vastaava instanssi pitäisi saada vakuutettua hyväksymään koottuja selityksiä jo kertaalleen sovituista asioista. Plääh ja huokaus. Kitaransoittotaitokaan ei ole edistynyt kesän aikana, vaikka ope lainasi ystävällisesti lisämateriaalia sitä tarkoitusta varten. (Enter Sandman-projektikin jumittaa edelleen siinä modulaatiokohdassa.) Lisäksi postissa tulleessa läsnäolotodistuksessa oli tylysti merkitty jäljellä olevaksi opiskeluajaksi 1.9.-31.12.2012. Opiskeluaikani on siis loppumassa! Saakohan sitä jostain lisää? Entä motivaatiota ja keskittymiskykyä? Mitäs jos ihminen haluaa vain hiissailla kotinurkissa, hoitaa lastansa ja kotoilla? Onks pakko jos ei taho?

No, lohdutuksena itselleni löysin kuitenkin onneksi tällaisen söpöisen tarjottimen, muutenhan tässä jo vaipuisikin synkkyyteen. SPR kirppiseltä ja investoida piti kokonainen euro. Vaarallinen hankinta, koska tuonhan täytyy nyt koko ajan olla keittiössä esillä eikä sitä tyhjänä voi pitää, tietenkään - siinä pitää olla suklaakonvehteja. Tai keksejä. Englanninlakuja nyt vähintäänkin. Ehkä pakollinen itsensä siirtäminen pois tarjottimen välittömästä läheisyydestä - vaikka sitten sinne kouluun - on sittenkin ihmiselle hyväksi.

Kesän aikana haaviin on muuten osunut myös tavallista enemmän ja tavallista parempia Sarah Kay-löytöjä. Niistä enemmän ehkä ensi kerralla.


2 kommenttia:

  1. Ethän sinä tuon tarjottimen pohjaa vielä ole nähnyt? Sisäpuolelta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, että se on kyllä jo paljastunut. Jopa kahdesti!

      Poista