keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hei minä hengellistyn

Terveisiä Kaupungista X!

Pätkän kuntoutus on alkanut vaihtelevissa merkeissä. Ensin oli epävarmaa, saadaanko homma alkuunkaan, kun neitihän sairasti ihan viime metreille saakka. Räkähana tyrehtyi juuri parahiksi, että päästiin matkaan. Perillä on oltu nyt neljättä päivää, hommiin alettiin maanantaina. Ja eilen - tiistaina siis - neiti väsähti taas, meni sinikirjavaksi (niin kuin se huonossa hapessa ja virustaudeissa usein menee), oli lämmin (ei kuitenkaan kuumeinen) ja niin sitä räkääkin lorahti nokasta kaksi sieraimellista*. Ainakin.

Minä, joka olen tällainen wannabe-uskovainen, uskovaisuuteni koostuu päivittäisestä iltarukouksesta ja kahdesta kirkkovisiitistä per vuosi (jolloin yleensä soitan siellä jotakin, ehkä muuten ei tulisi mentyä niinkään usein), heitin epätoivoisen ryöpytyksen yläkertaa kohti. Tässä kuntoutusjaksossa on kiinni aivan käsittämättömän paljon - Pätkän elämänlaadun valtava parannus, taustalla peruutukset sairastelujen takia viime vuoden joulukuusta lähtien, puhumatta nyt esim. siitä investoinnista, mikä meillä on kiinni jo pelkästään kolmen viikon majoituksessa täällä. (Peruessa ei saa enää lähimainkaan kaikkea takaisin.) Ynnä se, että näitä kuntoutusjaksoja järjestetään hyvin harvoin, edellinen kolme vuotta sitten.

Kaiken tämän antamalla ponnella ja epätoivolla sopotin iltarukouksen ja lupasin, että jos se räkä ei tänään vuoda, niin kerron heti asiasta julkisesti ja suosittelen kyseistä tahoa muillekin. (Rään tyrehtymisestä yhden illan jälkeen on olemassa ainoastaan yksi ennakkotapaus.) Ja eihän se kuulkaa vuoda! Kiitokset yläkertaan jatkoajasta!**  Ja te siellä kotisohvilla, pitäkää peukkuja, ja jos olette puheissa Taivaan Isän kanssa, niin olkaa kilttejä, ja muistakaa meidän neitiäkin. Kiitos.* "Sieraimellinen"han on yleisesti tunnettu rään mittayksikkö.

** En uskalla edes toivoa, että tuo tautisieppo pysyisi terveenä koko kolme viikkoa, mutten minäkään nyt olisi osannut sentään odottaa, että sairastuminen tapahtuisi jo toisen päivän jälkeen.

P.S. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille yhteisesti, en ole muistanut toivotella pitkään aikaan.


Tupatarkastus suoritettu.


10 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille! Pidän peukut ja varpaat niin pystyssä, että on hankala kävellä ;)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti pidän kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että menisi putkeen!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Ja meneehän se, sanon mä!! Tsemppiä teille molemmille ♥

  VastaaPoista
 4. Ihan varmasti muistan teidän neitiä ja sinua tietysti myöskin,siis kun olen yläkertaan yhteydessä,ja muutenkin:D

  VastaaPoista
 5. Täältä täydet tsempit sinne!!! Pidetään peukut pystyssä, että räkä pysyy loitolla. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ihmiset, kyllä nyt täytyy onnistua kun on näin paljon positiivista ajatusenergiaa taustavoimina! :)

  VastaaPoista
 7. Yön yli nukuttua on taas mieli täälläkin kirkkaampi, ja päätin pitkästä aikaa ehtiä hiukan lukaisemaan muidenkin blogeja - päädyit ekaks kohteekseni. Ihan jo melkein hävettää eilinen "turha" kiukutteluni, kuinka mitättömiä omat tyhmät ongelmani ovatkaan, kun osaa hiukan asioita suhteuttaa. Niin, ja kaiken kukkuraksi juuri _sinä_ vieläpä sait taottua _minuun_ uskoa ja positiivista voimaa! Höh, asian pitäisi olla toisin päin. En tiedä yhteydestäni yläkertaan, taitaa olla aika tukkoinen/ruosteessa, kun ei ole tullut moista mahdollisuutta käytettyä aikoihin, mutta voisin nyt kyllä kokeilla avata linjoja, ihan jo teidän vuoksenne - toivon (ja uskon!) sydämeni pohjasta, että saatte vielä onnistuneen kolmiviikkoisen!! =D

  Ja minähän käyn sitten joka päivä täällä kurkkimassa, että onko tullut uusia kuulumisia, joten älä pidä liian pitkään jännityksessä, ettei mene yöunet. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kiva "nähdä" pitkästä aikaa. :) Jos availet niitä linjoja yläkertaan päin, niin muista mainita meidät tosiaan - on melko röykkyistä tämä kyyti täällä tällä hetkellä. Mutta ei se sinun ikuisuusprojekti kyllä sen helpommalta (ainakaan ajallisesti ja lihasvoimin mitattuna) vaikuta. :)

   Päivittelen toki kun saan asioita järjestykseen pääkopassani.

   Poista
 8. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  :)

  VastaaPoista