tiistai 11. syyskuuta 2012

Poikki!

Nyt on iskenyt joko a) keski-ikä ja kertaheitolla tai b) tauti ja kolotus. Pitkin päivää olen yrittänyt kirjoittaa tänne säilytyslaatikoista (jo aihevalinta kertoo, ettei kaikki ole kohdallaan), muttei siitä mitään tule. Silmät lupsuvat kiinni, luita särkee ja pakottaa. Kurkkuuni kumoamallani kahvipannullisella ei ole vaikutusta. Poltin sormeni yrittäessäni laittaa nakkikastiketta.  Suklaa on loppu. Kunpa joku huutaisi "Poikki"! Minä ainakin olen.

Pätkä nauttii tilanteesta - se katsoo kirjanpitoni mukaan noin viidettätoista Muumi-jaksoa tälle päivälle. Tosin kirjanpitoni(kaan) ei välttämättä ole tällä hetkellä kovin luotettava.

Kohtalo päästää taas röhönaurut naamaani päin. Jos nyt kupsahdan sängyn pohjalle, on varmaa, ettei Kaupunkiin X ole ensi viikolla asiaa. Siitä huolimatta, että Pätkä on jo hyvää vauhtia toipumassa.

Olo on jotakuinkin tällainen:
4 kommenttia:

 1. Voi miten suloista... täällä on jotakuinkin samankaltaista tunnelmaa, ruusuja myöden. Sillä erolla, etten minä saa olla vahtimassa mitään muumisessioita, pitää painaa vaan pitkää päivää... tsempataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ei tällaisessa olotilassa pidä painaa pitkää päivää! Kotiin, hus, ja sohvalle vetelöimään. :)

   Ärsyttävä olotila, ei mitään rehellisiä taudinoireita, ainoastaan luuytimistä kumpuava käsittämätön väsymys ja kolotus. :/

   Poista
 2. Tsemppiä sinne. Mulla on nyt yllättävän virkeä olo,(aamuvuorojen ajan pakotin itsekin viim. puol kymmenen nukkumaan) mutta voi miten monen monta päivää on, että töistä tullessa kaatuu sänkyyn, nuokkuu koko illan ja ihmettelee, että miten sitä muka pitäis jaksaa mennä jollekin jumpalle? Laiskuus ja sohva ovat kutsuneet liian monta kertaa ja siitä vasta sitten kierre tuleekin. Väsyttää, herkkua naamaan ja taas väsyttää...

  Mutta, voit olla ihan oikeasti sairas? Tai nukut liian vähän oikeasti. Heh, kuten minä joka helpostu valvon yömyöhään... Eli lääkärin pakeille Mamma, jos ei muuten ala helpottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan mennä, jos ei olo kohene. Oikeasti, se on käynyt itselläkin mielessä, vaikka lykkäänkin ajatuksen aina takaisin johonkin takaraivon syövereihin heti kun se mieleen juolahtaa. Toistaiseksi vielä uskon ja luotan, että tämä on vain sitkeästi muhivaa flunssaa, joka ei kunnolla puhkea. (Siis onneksi ei puhkea, kuka sitä nyt flunssaa haluaisi. :)

   En kyllä kadehdi aamuvuorojasi! :)

   Poista