keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Joulukuu

Saisko jouluvalot jo laittaa ikkunoihin, kun ...

... ulkona kerta sataa lunta?
... lokakuu on jo kerta melkein ohi, ja on jo kerta melkein marraskuu??
... joulukaktus jo kerta kukkii???

... mä kerta tahon jo???!

"Ikkunasiluetti - Joulupukki kuussa". Tää tulis kerta Pätkän huoneeseen.


14 kommenttia:

 1. Saa laittaa! Koska, on melkein jo marraskuu, on jo vähän luntakin... ja koska joulun jälkeen tammikuussa ne ei tunnu enää miltään. En tiedä, että siitäkö johtuu ettei ne tammikuussa tunnu miltään, että ne laittaa aikaisin... Mutta marraskuu on niin pimeää aikaa, että silloin tarvii lisävalaistusta ja tunnelmaa. Ja Tammikuussa katselleen jo johonkin muuhun suuntaan... toki silloinkin voi valoja pitää... heh, niinkuin meillä viimevuonna.. maaliskuussa oli vielä ulkona valot, joista kukaan ei nauttinut. Illalla vaan mietti, että noi pitäis nyt ottaa pois sähköä viemästä. Eli ei muuta kuin valoa tupaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess, aikeeni saa kannatusta! Tammikuussa valot ei enää toimi, koska silloin iiiihana joulu on jo edesmennyt, eikä sitä voi enää odottaa ja fiilistellä. Tai toki voi, jos odottaa tulevaa joulua - silloinhan niitä valoja on turha ottaa pois ollenkaan. :D

   Poista
 2. Mikä syy vaan on hyvä syy: http://twitpic.com/b7kkjx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Sehän on korkattu jo jouluvalot muuallakin, en olisi (=ole, koska kohta ne on lasissa) edes ensimmäinenkään. :)

   Poista
 3. Nii kerta,saa tosiaankin laittaa,nehän vois nimetä joulunodotusvaloiksi;D Kerta ne ei joulun jälkeen tunnu enää yhtä kivoilta...Nii kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulunodotusvalot on loistava termi. Saisikohan isännän vakuutettua vielä siitä, että ihmisellä on oltava erikseen joulunodotusvalot ja sitten varsinaiset jouluvalot? Ehkä yritän. :)

   Poista
 4. Kyllä ne saa jo laittaa ja ne on tähän aikaan vuodesta "tunnelmavaloja" ja muuttuvat sitten lähempänä joulua "jouluvaloiksi" Näin mää olen päättänyt meillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava pointti, tunnelmavalojahan voi pitää vaikka jo syyskuussa. Tai kesä. Ja niin kuin edellä totesin, jouluvalothan pitää hankkia sitten vielä erikseen. :D

   Poista
 5. Naapurin parvekkeella on jo valot ja aattelin arasti ensimmäisen virittää sinne minäkin viikonloppuna, eli SAA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin, että kyllä saa. :) Vaikka meidän naapureilla ei ookkaan vielä kellään.

   Poista
 6. Saa, koska on marraskuu - ja minä laitan tässä kuussa jo kuusenkin!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot mun sankari! :DD Mäkin laitoin viime vuonna kuusen jo marraskuussa, mutta se oli poikkeus kun ensimmäinen adventti osui jo marraskuulle. Mitenköhän se tänä vuonna? Täytyypä heti tsekata... ;)

   Poista
  2. Korjaus: enpä laittanutkaan kuusta marraskuussa, muut tilpehöörit kyllä, kun tuo yksi opetteli kävelyä viime vuonna ja meno oli sen verran huteraa. No, sitä suuremmalla syyllä voi tänä vuonna laittaa. :)

   Poista
 7. En muista miten meillä viime vuonna oli.. tarkotus kai oli silloinkin laittaa kuusi marraskuussa, mutta voi olla että se veny joulukuun puolelle :D

  VastaaPoista