tiistai 16. lokakuuta 2012

Kissanpäivä

Olen outo siinäkin mielessä, että minusta on ihanaa, kun syksyllä sataa. Mielialani nousee monta pykälää, kun ovesta ulos astuessa kasvoille lehahtaa vetinen ja lauha syyssää. Juuri niin kuin tänään. Nyt on upea ilma - nimittäin sisätiloissa oleskeluun, kahvinjuontiin ja kohtuudella harjoitettuun kitaransoitteluun.*

Kissanpäiväni mahdollistaa se, että Pätkä pakertaa omien asioidensa ja uusien, orastavien kaveriensa  kanssa päiväkodissa. Pako äidin helmoista on siis suoritettu menestyksekkäästi. Eilinen oli kuitenkin vaihteeksi sairaslomapäivä. Sairaslomapäivät: 3. Tarhapäivät: 4. Voiton puolella ollaan**.

Nyt hieman lisää kahvia ja sitten sen kitaran kimppuun. Nautinnollista sadepäivää!* Kyllä, aion harjoitella! Kaivakaa maalipurkit kellarista ja vetäkää niin maanperusteellisenkokoinen rasti ihan mihin seinään haluatte. Vaikka kaikkiin!
** Päiväkodin aloitukseen liittyy ilmeisesti tiuha sairastelu. Mielenkiinnolla odotan, onko tosiaan mahdollista sairastaa vielä enemmän, kuin mitä Pätkä on tähän saakka tehnyt. Sairastelu on onneksi lähes koko viime vuoden pysynyt inhimillisissä mittakaavoissa. (Vain kaksi sairaalareissua, ei yhtään keuhkokuumetta.)

2 kommenttia:

  1. Kiva, että pätkän päiväkotiura on vielä sairastelusta voitolla :) Pidän täällä peukut pystyssä, että johtoasema säilyy! Meillä puolestaan sairastellaan tällä havaa, mutta olen vain ihan tyytyväinen, että saan lapsen kera levätä tämäm päivän, kun itsellekin pientä flunssaa pukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kieltämättä opettelemista ja tekemistä senkin kanssa, että kampeaa itsensä ja ipanansa sängystä aamuvarhaisella, puunaa ja pukee säädyllisesti (edes toisen) ja könyää sinne päiväkodille kahdeksaksi. :) Sen takia tuolla rentoutumisvaihtoehdollakin, vaikka pienessä flunssassa, on puolensa.

      Poista