perjantai 30. marraskuuta 2012

Tahroja paperilla

Keittiön kaappien edellisen postaukseni "paperiovet" saivat vielä koristeekseen netistä löytynyttä vanhahtavaa joulukuvamateriaalia, jota tulostin paperille. Minä sitten tykkään paperista. Päässäni pyöri myös ajatus jonkinlaisen paperikuusen kyhäämisestä keittiön vapaahkolle* seinälle, mutta päätin, että elämme jo nyt melko paperisessa todellisuudessa ja ehkä liika on kuitenkin liikaa. Kohta on olo kuin Liisalla Ihmemaassa, ei tiedä mikä on aitoa, mikä paperia.


Keittiön kaapinovien paperipinnassa on tietysti se ongelma, että niiden puhdistaminen on hankalaa, ellei mahdotonta. Tähänkin minulla on ratkaisu - en puhdista niitä. Jos paperit tahraantuvat liikaa omalle mielenrauhalle**, ne voi vaihtaa ja saa taas leikata, silputa ja sommitella sydämensä kyllyydestä.

Nyt menen itse tahrimaan (nuotti)paperia, mutta sitä ennen kerron vielä, että sain ihanat tunnustukset Kikiltä ja Eliisalta. Näihin palaan aivan lähimmässä tulevaisuudessa.

Tässä linkki Keltainen talo rannalla-sisustusblogiin, postaukseen, jossa on paperisiakin sisustusideoita jouluksi, myös sellainen paperikuusi. (Ihan alhaalla, Elle Interiör-lehdestä.)

* Keittiömmehän vastaa kooltaan fanipalaa, joten kokonaista vapaata seinää sieltä ei löydy.
** Itselleni ei ole näin vielä käynyt - mielenrauhani sietää hyvin tahroja paperilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti