sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kuppi nurin

Myöhäiset pääsiäiset ja niin päin pois. Tämän kertaiseen blogihiljaisuuteeni on ollut - ja on edelleen, koska tämä on ainoa kännykällä tököttelemäni päivitys - läppärini poistuminen tästä ajasta ja ulottuvuudesta. Tuo sama kelmi, joka edellisessä postauksessa oli nähnyt hyväksi kylpeä täysissä tamineissa, päätteli, että hiljaisen viikon piristykseksi voisi olla ajatusta tarjoilla tietokoneelle reilu mukillinen aamukahvia. En ole ehtinyt viedä värkkiä huoltoon, elättelen laihoja toiveita siitä, että edes jotkut koulujutuista ynnä Pätkän tuhansista valokuvista neljän ensimmäisen elinvuoden ajalta saataisiin pelastettua. Palaamme eetteriin aurinkoisissa tunnelmissa heti kun talouteen ilmestyy jälleen toimivaa tietojenkäsittelylaitteistoa.

8 kommenttia:

 1. Uskotaan hyvään, se oli "vaan" kahvia... Ei esmes saippuakuplavettä... Ja sitäpaitsi, se kahvi olisi vaan kipristellyt vatsassasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko yrittää pysyä toivveikkaana. :) Kumma miten sitä yhä edelleen pystyy aliarvioimaan ja yllättymään muksunsa raajojen kantosäteestä.

   Poista
 2. voi ei... :( jaan tuskasi.. meillä tosin meni vain Sofian ekan vuoden kuvat.. sairaalakuvat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, kamalaa! :( Minä olen muistaakseni ajanut varmuuskopionnin ulkoiselle kovalevylle jopa kaksi kertaa koneen nelivuotisen historian aikana, joten ihan vanhimmat kuvat lienevät turvassa. Potuttaa silti melko lailla.

   Poista
 3. Oi voi! Toivottavasti kovalevy selvisi. Toivoa on! Ystävän läppäri selvisi vastaavanlaisesta episodista kuivattamalla käyttökuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kaikki toivo ei siis ole mennyttä! Mulle riittäisi hyvin sekin että tiedostot saataisiin ongittua turvaan. Olen haaveillut uudesta koneesta, vanha oli tarkoitus jättää Pätkälle viihdykekäyttöön. Tämä insidentti sinetöi päätöksen ja tilasin jo uuden vehkeen, jota odottelen täällä into piukalla.

   Poista
 4. Nehän saa pelastettua nykyään vaikka mitä. Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy toivoa parasta. Parin päivän päästä saan kuulla tuomion. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin nesteytys ei ollut ainoa koneen kohtaama tapaturma. Saattaa olla että eräs Mamma taputteli sitä lempeästi yritettyään turhaan saada kontaktia...

   Poista