torstai 30. toukokuuta 2013

31 biisiä, vol. 26: Laittaa mestat palaan taas

Ja vielä toinen.

Tässä kohdassa on todettava, että minä olen kyllä toooodella kaavoihin kangistunut ihminen. Seuraava kohta 31 biisiä sarjassa olisi

26-  Tätä en voinut ennen sietää, mutta nykyään rakastan. 

Nythän on ilmeisesti niin, että kun muodostan mielipiteeni jostakin asiasta/henkilöstä/kappaleesta/ruoasta/vaatteesta/autosta, niin se ei kyllä sitten enää juurikaan muutu.

Aivan tosissaan sai miettiä, että mikä nyt mahdollisesti voisi olla sellainen ennen sietämätön kappale, jota nykyään vallan rakastaisin. Ei mikään.

Sellainen artisti kyllä on, no, "rakastaa" nyt on hieman vahva termi tähän kohtaan, mutta menköön.

Kuten aikaisemminkin jo kerroin, iskelmämusiikki ei ole ollut sydäntäni kovinkaan lähellä. Sen takia myöskään Jari Sillanpää ei ole ylittänyt koskaan uutiskynnystäni hänen ansaitsemallaan tavalla. Sitten viime syksynä katsoin - ja luonnollisesti nyyhkin ja vollotin - läpi koko Vain elämää-sarjan. Ja niin vain kävi, että jopa minä umpikuuro puukorva käsitin vihdoin ja viimein, miten monipuolinen ja lahjakas artisti "Siltsu" on. En edelleenkään pidä hänen musiikistaan ollenkaan, mutta eihän sellaista karismaa, lahjakkuutta ja draivia voi olla ihailematta. Fantastinen tyyppi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti