perjantai 3. toukokuuta 2013

31 biisiä, vol. 5: Oma koti kullan kallis

Taas tulee teini-muistelo-materiaalia, yrittäkää kestää.

Tämä kappale sopisi niin moneen muuhunkin kohtaan kuin tähän, esim. kohtiin "Tätä kuuntelin yläasteella", "Tämän sanat osaan ulkoa", "Laulattaa", "Naurattaa", "Inspiraation lähde" ja "Tätä kuuntelin tähän aikaan viime vuonna" (ja sitä edellisenä vuonna, ja sitä edellisenä, ja sitä edellisenä...)

Aivan erityisen hyvin tämä sopisi kohtaan "Tässä on mahanpohjassa-tuntuva-ja-kaikki-ihokarvat-pystyyn-nostava-kaiken-parhaan-amerikkalaisesta-rock-musiikista-tiivistävä-viis-tekniikasta-kunhan-vain-tuntuu-munaskuissa kitarasoolo", mutta koska sellaista kohtaa ei ole, niin käytän tämän biisin nyt tässä.

Sarjassa 31 biisiä 

05 - Tämä muistuttaa hänestä:


Mötley Crüen Home Sweet Home. Lainasin kyseisen bändin videokasetin, jolla on tämäkin kappale, erään kaverini isoveljeltä yli kaksikymmentä viisi vuotta sitten. Kun tässä eräänä iltana pakkasin vanhoja videokasetteja varastoon, huomasin, että se on edelleen palauttamatta. (Sattumoisin, asiaan mitenkään liittymättä, mutta kertoen jotain siitä, kannattaako minulle ylipäätään lainata tavaroitaan, huomasin eilen yrittäessäni asioida sähköisessä kirjastopalvelussa, että kaupunginkirjasto on jäädyttänyt kirjastokorttini. Hups!) Tästä kappaleesta tulee siis kiusallisesti mieleen kaverini isoveli. Varmaan siihen saakka kunnes joskus olen palauttanut videokasetin*.

* Videokasetti oli liikkuvan kuvan sekä äänen tallennusväline ennen kuin DVD-levy keksittiin. Laajasti käytössä 1980- ja 1990-luvuilla.

4 kommenttia:

 1. Haha, ei niistä videokaseteista nyt niin kauaa ole! Vai... Onko sittenkin? Makuunista eivät meinanneet lainata minulle enää mitään, jollen syvästi luvannut ja vannonut, että muistan aina kelata lainaamani videon alkuun. Kylläpä tuli paha tyttö -olo ja kadutti, kun sillä lailla unohdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän muksulla on vielä videokasetteja, tosin ne on reilusti vanhemmilta serkuilta perittyjä. Voi, muistan kanssa tuon alkuunkelausangstin! :D Pian ne häviävät varmaan DVD:tkin kun kaikki on netissä.

   Hyvä, että muillakin on ollut lainausongelmia, vaikkakin eri syystä. :) Mulle ei mikään taho kohta lainaa enää mitään.

   Poista
 2. Ne on niin tiukkoja ne kirjaston rajat. Meillä ainakin napsahtaa kortti kiinni jo 10 e sakoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mulla on sakkoja vaivaiset 10,50. Sama natsimeininki täälläkin. :D

   Poista