perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ei onnistunut sekään

Nyt vaivaa masennus ja angsti.

Se on kyllä niin, että kaikenlaiset uudenvuodenlupaukset jätän tästä lähin lausumatta. Tänä vuonnahan tavoitteeni oli pysyä vuodenvaihteisessa elopainossani, joka oli siis viisi kiloa enemmän kuin edellisvuodenvaihteinen sellainen. (Huolimatta siitä, että edellisvuodenvaihteinen lupaukseni oli painaa 20 kg vähemmän, ei suinkaan 5 kg enemmän.)

Nyt on vuosi puolessa välissä, ja on todettava, että todennäköisesti tämänvuotinen lupauksenikin menee pyllylleen.

On nimittäin käynyt niin, että olen kadottanut johonkin ne viisi kiloa, jotka karttuivat viime vuonna - en löydä niitä mistään. Näin ollen olen surkeasti epäonnistumassa uudenvuodenlupaukseni lunastamisessa! Näyttää siltä, että elopainoni kehityksen ennustaminen vuodenkaan eteenpäin on minulle täysin mahdotonta. Yhtä vähän näyttää sen kehitys olevan hallinnassani.

Mikä nyt neuvoksi? Lieneekö Jutalla olemassa puolen vuoden superdieettejä, joilla kadonneet kilot saadaan takaisin? Ilmoittaudunko ohjelmaan Rakas, sinusta on tullut rimpula?

Yksi asia on varma: Tämä oli viimeinen painoani koskeva uudenvuodenlupaus. Ei onnistunut senkään pitäminen.

Kuvassa oleva henkilö ei liity juttuun mitenkään. Onpahan vain kirmaamassa kesälaitumille viimeisenä tarhapäivänä, yllään upouusi Sarah Kay-tunika á la Ti. (Puss o kram!)

4 kommenttia:

 1. Hah :-D Toivottavasti kilot pitävät hauskaa lomallaan! Ovatpa he heilahtelevaa sorttia, vaatekaapin pitäminen itsen koossa on ehkä haastavaa noin ailahtelevaisten kilojen kanssa?
  Minulla aina kesällä kilot karisevat ja tulee superkunto ilmankin Juttaa, kun tämä on remontoinnin ja puutarhoinnin aikaa, eikä oikein ehdi syödäkään, muuta kuin todelliseen nälkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua laihduttaa kesällä liha ja kasvikset - grillikauden sapuska. Mitä vähemmän hiilihydraattia kulkee äänen suuntaan, sitä vähemmän maha pullottaa.

   Superkunnosta ei ihan voi kohdallani puhua kuitenkaan. :DD

   Poista
 2. No voi harmi...mitäs sitä nyt tuollain kiloja kadottelet...huolimatonko olet...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen murtovarasta, vaikka olen toki itsekin saattanut unohtaa ne epähuomiossa jonnekin. :D

   Poista