torstai 27. kesäkuuta 2013

Uusi blogi

Elämäntilanteeni on nyt ollut vähän aikaa sellainen, että kirjoitettavaa olisi aiheesta, mikä ei mitenkään tähän blogiin sovi.

En tiedä, miten kauan uusi blogi jatkuu, sitä ei tiedä tällä hetkellä kukaan - se voi loppua nopeastikin. Mutta asiasta kiinnostuneille tässä on linkki.

Pyyntö vielä anonymiteetin säilyttämiseksi: Jos tunnet minut, ja tämä asia on sinulle uutinen - ole kiltti ja pidä se edelleen IRL-salaisuutena. Asiasta tiedottamisen haluan siirtää myöhemmäksi ja siihen on olemassa hyvät syyt, kuten kaikki varmasti ymmärtävät.

Käsittelen asioita kirjoittamalla ja olen kirjoittanut uutta blogia itselleni päiväkirjaksi. Mutta hei haloo - eihän sellaista kukaan oikeasti ikuisesti jaksa!

Joten menköön.

14 kommenttia:

 1. No voi sun, kirjoitin pitkän kommentin eikä sinne voi kommentoida! :'(

  Mutta siis paljon onnea ja IHANAAAAA!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kerroit, kyllä sinne olisi tarkoitus pystyä kommentoimaan. Yritänpä nyt korjata asian.

   Ja kiitos. :))

   Poista
 2. Voi onnea oikein paljon!Olet Onnentyttö! T.Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koen itsekin olevani hyvin onnekas. Tytöstä en tiedä, vaikka toisaalta ihminen on juuri niin vanha kuin tuntee olevansa ja tällä hetkellä tunnen itseni noin 20-vuotiaaksi. :D

   Poista
 3. Onnea! Vain pienen hetken olen ollut kiireinen, jääneet blogit lukematta; ja mikä yllätys täällä odottikaan!!! Hieno homma. Lisäksi sulla on ihan uskomaton asenne. Voisinpa minäkin olla yhtälailla murehtimatta asioita, jotka eivät ole omassa kädessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Melkoinen ylläri se oli itsellekin. :)

   Eikä se asenne suinkaan ole mikään pysyvä olotila, valitettavasti. Aika tavalla vaatii muistuttelua välillä siitä, mihin voi itse vaikuttaa ja mihin taas ei, ja siitä, kannattaako jälkimmäisiä murehtia. :D

   Poista
 4. Mahtavaa, hirmuisesti onnea, ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon Onnea! Ihana asia ja tsemppiä sinulle kovasti matkalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Päivä kerrallaan, niin kuin tähänkin asti. :)

   Poista