keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Urpaanit trendsetterit


Eilen paistoi aurinko, mikä on aina mukavaa ja valokuvien ottamiselle otollista. Päiväkävelyllä päätimme Pekan kanssa urpaaneina trendsettereinä hieman kuvata itseämme ja ympäristöämme, niin voitte tekin imeä meistä vaikutteita ja päästä etujoukkoihin trendien aallonharjalle.

Mammojen kilpavarustelussa kenelläkään muulla ei ole mitään saumaa. Paitsi, että pulloharjamme ovat viimeistä huutoa, myös kärrymme ovat trendien aallonharjalla - uniikit hybridit. Torso eli ratasosa koppineen on suoraan yhdeksänkymmentäluvulta. Siihen on trendikkäästi yhdistetty vm. 2006 Ceroxien kuomu. (Alkuperäinen oli päässyt vuosien saatossa kylmävarastossa homehtumaan ollessaan erillään vaunuista.) Merkki on Emmaljunga, mutta trendikkäämpää olisi toki yhdistellä eri merkkejä.

(Ilman sarkasmin hiventä voin kertoa, että nuo ysäriemmaljungat ovat oikeasti höyhenenkevyet, ei ole kevyempiä ja parempia vaunuja olemassa. Jos törmäätte tällaisiin kirpparilla, käykää kiinni ja unohtakaa ökykalliit upouudet trendivaunut.  Nämä kulkevat yhdellä kädellä portaita ylös ja kestävät minkä tahansa rynkytyksen.)

Urpaanit trendsetterit elävät tietenkin urpaanissa ympäristössä. Meillä on kraffitejakin.

Trendsetteriblogi näkyy urpaanissa katukuvassa.

Trendikäs selfie. (Miten voi trendikkään ihmisen varjo näyttää noin lihavalta...?)


6 kommenttia:

 1. Tyylin etujoukoissa, aina.

  Komeita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä tyylimme että elinympäristömme suorastaan häikäisee trendikkyydellään. Ei voi muuta sanoa. :)

   Poista
 2. No johan on trendikästä teilläpäin! Tässä tuntee itsensä ihan maalaisserkuksi :-D Hienot kaupunkielämäkuvat, koko sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on niin, että mitä tulee trendeihin ja aallonharjoihin, niin kyllähän Laitakaupunki esim. jonkin Punavuoren pesee mennen tullen. :)

   Poista
 3. Siis vannon, ett pari päivää sitten naputtelin tänne kannanoton, mut missäs se nyt on?
  Jotenkin siihen malliin, et trendsettereiden trendisettereinä sä olet niin "rinta rottingilla", että se ei voi olla näkymättä edes tossa varjokuvassa! Sattoi siinä olla jotain muutakin henkevää, mut kaikonnu mikä kaikonnu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, outoa - en mä kyllä sitä huomannut lainkaan. Jos bloggerin yli-innokas roskapostivahti on päättänyt toimia omaan lukuunsa? Tai sitten sä oot kommentoinut vahingossa jonkun toisen blogiin. :-D

   Poista