keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Hirvaan teloitus

Voi Veikko, veikkonen, minkä teit! (Ja jo toistamiseen, vieläpä.)

Alan epäillä, että eläessään Veikko on ollut tarkka siitä, miten tätä kämppää sisustetaan. Ei tunnu touhu muuttuneen.

Kerroin jo aiemmin, ettei se kelpuuttanut yhtä valkoista kipsistä enkelitaulua, jota yritin tarjota seinälle - vaan käänsi sen vinoon toistuvasti. Otin taulun pois ja korvasin sen kuvassa näkyvällä uljaalla seinäkellolla - vähän aikaa näytti siltä, että tämä nyt kelpaa. Mutta jopa on kellokin paiskattu kaksi kertaa lattialle niin, että siitä ulos pällistelevän otuksen  pää on irronnut. (Yhden kerran korjaus onnistui pikaliimalla, saa nähdä miten nyt.) Siis mitä ihmettä! Yritä päättää, veikkonen. Pyritäänkö tyylissä hempeään naisellisuuteen vai maskuliiniseen metsästysmajameininkiin? Eikö kumpikaan miellytä vaativaa silmää? Vai onko syynä riehumiseesi tällä kertaa se, ettei House Baratheon ole suosikkisi*?

Sen enkelitaulun tarina onkin muuten melko mielenkiintoinen. Monihan voisi tarjota kääntyilyjen ja putoilujen selitykseksi, että tuo seinä tärisee - syystä tahi toisesta** - sen verran, että tavarat tippuu sen takia. No, kyseinen taulu oli kuitenkin täysin ehjä kun otin sen siltä seinältä ja panin talteen. Kun se tuli seuraavan kerran vastaan, edelleen siellä tallessaan, se oli haljennut kahtia.

Miettikääpä sitä.

Dekapitoitu hirvas.
* Vähän GoT-nörttihuumoria, ee-he-he-hee.
** Esim. tukevat yläkerran naapurit

2 kommenttia:

  1. Veikot on vaativia, ja kivoja. Meilläkin on "Veikkoja", mitä todennäköisimmin myös yksi koiran muotoinen.... Sisällä pieni puhuttelu rauhoitti tilannetta, mutt amitenkäs koirahaamulle puhut järkeä. Kissat, hevoset ja koirat saa aina separin pihalla samassa kohtaa, mutta jolkotelkoon Aatu-Vainaa siellä... Ei se ketään haittaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luin jostain kissakirjasta (Bizarre cats, tms. nimeltään) kissasta, joka vielä vuosikausia tästä maailmasta erkanemisensa jälkeen kävi öisin emäntänsä vieressä nukkumassa. Spoooooookyyyyy... :D

      Poista