sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Talonetsijän unelma eli etusivu uusiksi

Ei yksi, vaan kaksi! Nyt on kaksi* taloa myynnissä tässä Laitakaupungilla!

En pysy nahoissani.

Toinen on minun synnyinkadullani ja toinen tässä Pekan synnyinkadulla. Pätkänkin synnyinkadulla käyvät asuntomarkkinat kuumina, siellä olisi myynnissä yksi kerrostaloneliö, mutta siihen tulee julkisivuremontti ensi vuonna ja mehän kaikki tiedämme, mitä mieltä minä olen julkisivuremonteista. (Olen sitä mieltä, että yksi vuodessa riittää.)

Kaksi taloa yhtä aikaa myynnissä Laitakaupungilla. Kyllä nyt on valinnan vaikeus, mihin näyttöön mennä.** Jos oikein hurjaksi heittäytyy, niin menee vaikka molempiin! Huh!


Kuvan talo ei ole myytävänä, tietääkseni. Se saattaisi olla hintahaarukassamme.


* Normaalisti Laitakaupungilla tulee myyntiin ehkä noin kaksi taloa per vuosi. Ainakin meidän hintahaarukassamme, joka on Ilmaisesta puoli-ilmaiseen. Ja nyt on peräti kaksi yhtäaikaa. Näin suuresta uutisesta on tietenkin välittömästi informoitava blogissa.

** Tosiasiassa asunemme tässä 68 neliössä vielä Pekan ja Pätkän ollessa teini-ikäisiä. Ne nukkuvat kerrossängyssään ja tappelevat siitä, kumman kaverit voivat sinä päivänä tulla kylään. Tai sitten Pekka ja Pätkä ovat valloittaneet makuukamarit ja me isännän kanssa petaamme illan tullen patjat olohuoneen lattialle. Ellemme sitä ennen kaikki ole kohdanneet loppuamme traagisessa tavararöykkiön sortumisonnettomuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti