torstai 12. maaliskuuta 2015

Ja taasJotkut esineet vain ovat niin.... Rauhallisia.

Johan sitä päästiinkin kuuta melkein puoleen väliin ennen kuin tuli sortuma. Meidän huudeilla on avattu uusi kirpputori ja menin sinne eilen tarkoituksenani haistella atmosfääriä, kysyä pöydän vuokraa ja nuuskia, kannattaisiko sinne viedä romppeitaan myyntiin.* Arvaahan sen, miten kävi. Toisin kuin edellisen sortuman (parkatakki) kohdalla, tämän kohdalla ei tarvitse miettiä, mitä laittaa pois hankinnan tieltä - laitan pois edellisen herätyskellon, joka on rikki. (Sen voisi itseasiassa laskea useammaksi kuin yhdeksi poistoksi, koska se on useampana kuin yhtenä palasena - jouduttuaan pöydän ja isännän unenpöpperöisen kouran väliin. Hurja mies.)

Minulla on sellainen järjenvastainen ominaisuus, että joihinkin elottomiin kohteisiin,siis esineisiin, tunnen selittämätöntä ja täysin irrationaalista vetoa. (Jos sanon tässä kohden, että "Berta", niin ymmärrätte, mitä tarkoitan.) Tämä kello on sellainen esine. En kertakaikkiaan voinut jättää sitä sinne kirpputorille kenenkään muun saaliiksi, koska se on MINUN. Minun, kuuletteko, yksin minun!!**

* Meidän edellinen ja ensimmäinen kirpputoripöytämmehän oli menestyksekäs, tienasimme Kitaraa Soittavan Lähisukulaisen kanssa varsin mukavasti - enemmän kuin olisimme ikinä osanneet kuvitella. 

** On se selkeästi ollut jonkun muunkin, sillä kellon taakse on kirjoitettu kaksi päivämäärää: "7.8.1999" ja "25.5.2000" sekä lukemiskelvottomaksi kuluneita sanoja "kello vee...n. j/h". Tai jotain.
6 kommenttia:

 1. Kuumottava sormeni viipyi eilen pitkän ajan "vahvista tilaus" -napilla. Ja painoin! Håll Sverige rent on matkalla tänne. Lupaan pitää Ruotsin tästä lähin putipuhtaana ja juoda teetä joka aamu unelmakupistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ruotsi on varmasti kiitollinen! Uskon, ettet kadu tuota ostosta - onhan se niin spesiaalimuki. Tee maistuu siitä varmasti erinomaiselta. Mä ehdin jo katua tuota kelloa kun kävelin kirpparilta autolle ("Aina mun pitää ostaa roinaa mitä ei tarvi"...) Mutta kun kello asettui olohuoneeseemme, niin näin heti, että tänne se kuuluu, ei muualle. :)

   Poista
 2. Niillä huudeilla kannattaa selvästikin laittaa romppeitaan myyntiin. Sinäkin olit aikeissa myydä ja menit ja ostit.
  Sinne suunnistava ei voi vastustaa ostamista. Mot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Hyvä huomio. :D Ehkä varaankin pöydän saman tien. :D

   Poista
 3. Tuo onkin kivan näköinen kello :)

  VastaaPoista