maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kenttäsairaalan wokkipannudieetti

Suokaa anteeksi pitkähkö hiljaisuus - on taas se vuodenaika, että huushollimme on muuttunut kenttäsairaalaksi ennaltamäärittelemättömäksi ajaksi. Tällä kertaa olemme sairastaneet (noin 99% todennäköisyydellä) influenssaa*

Tämä tarkoittaa sitä, että jutunjuurta on varsin vähän. Tavarankarsintaprojekti ei ole edennyt. Hyvä uutinen on se, että kotimme ulkopuolinen materia ei ole onnistunut tunkeutumaan sisään, koska kukaan ei ole hiippaillut ympäri kaupunkia sitä haalimassa. Huono uutinen on se, että kotimme sisäpuolinen materia ei ole vähentynyt tänä aikana lainkaan, koska kukaan ei ole kantanut sitä ulos.

Mietin pitkään, mistä kirjoittaa kun raportoitavaa on lähinnä rää'än määrästä, mutta sitten tajusin mikä kiinnostaa jokaikistä mahdollista lukijaa. Minun wokkipannuni! Ja valokuvat siitä! Blogi on pelastettu!

Ei pidä luulla, että aihe on täysin tuulesta temmattu - se liittyy kiinteästi tämän hetkiseen anti-materialisoitumisen teemaani. Nimittäin keittiötavaroita karsiessa olen pannut pois kattiloita, vuokia ja kulhoja, mutta wokkipannustani en luovu koskaan. Luulenpa, että jos ihmisellä saisi olla vain yksi keittiöväline, wokkipannulla pötkisi aika pitkälle. Perunoita en ole vielä siinä keittänyt, mutta lähes kaikkea muuta kyllä.

Tässä wokkipannu työssään. Mikä sillä ei valmistu, sitä ei tarvitse syödä:
Wokkipannudietti toki näyttää hieman ruskealta, mutta sallittakoon se tänä vaikeana aikana. 
Sieniä (niistä tuli sienikeittoa), köyhiä ritareita, riisipuuroa ja paneerattua seitiä. Influenssaviruskin lähettää terveisiä.* Piikistä huolimatta. Vierestä piikittämättömien taudinkulkua seuranneena totean jälleen, että enpä haluaisi edelleenkään tätä veitikkaa piikittä kohdata. Olen sentään pysynyt tolpillani ja oireet ovat hyökänneet lievinä yksi kerrallaan. Mukeloiden tauti meni kolmen päivän kuumeella eikä komplikaatioita ole vielä havaittavissa. Kop-kop.

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista koko poppoolle! Voi että kun onkin hyvän näköinen pannu, osaa tehdä vaikka mitä herkkuja! Noista söisin kaikkea heti jos eteeni vaan saisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällä hetkellä ollaan tässä taudissa voiton puolella, eli uusia odotellessa! :)

   Poista
 2. Näyttää herkulliselle ja oi voi, kun alkoi tehdä mieli köyhiä ritareita. Enpä olekaan saanut niitä aikoihin!

  Paranemisia sinne sairastuvalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köyhät ritarit on niiiin herkullisia. :) Ja kiitos, Pätkä menikin jo tarhaan tänään. (Katsotaan, kauanko pysyy siellä). :)

   Poista