tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuun pahin*

Nyt kävi niin, että kaavailemani Maaliskuun pahin kauppaan jätettävä-kirjoitus jäi asianmukaisesti kuvittamatta, koska minun Maaliskuun pahimpani oli jollekulle toiselle vieläkin pahempi. Se joku toinen ei ollenkaan kyennyt jättämään sitä kirpparille, niin kuin minä mieleni lujuudessa kykenin. Näin sen - Maaliskuun pahimman - SPR:llä jo pari viikkoa sitten ja heräsi epäilys, että tässäköhän Se on. Halusin antaa kuitenkin vielä muille houkutuksille mahdollisuuden, enkä pöljä sitä kuvaakaan ottanut. Sitten kun totesin, että kyllä, Se se oli ja menin takaisin SPR:lle aikomuksenani ikuistaa tämä houkutus vaivihkaa kännykkäkamerani linssin läpi, no, sitten kävikin niin, ettei se enää ollut siellä. Muistutus itselle: Jos jokin vaikuttaa Kuukauden pahimmalta, se kannattaa ikuistaa heti. Oli ympärillä uteliaita kanssaihmisiä tahi ei.

Niin idioottimaiselta kuin tämä vaikuttaakin, aion nyt kuvailla Maaliskuun pahimman - koska eihän tässä postauksessa muuten ole sitäkään vähää järkeä kuin mitä siinä muuten saattaisi olla.

No niin, tarkkana nyt.

Se oli niinku vähä tällanen...


... mutta niinku enemmän sillee "rock" ja niinku "chopper"! Niinku matalampi, ja selkänoja tuli enemmän eteenpäin, vähän niinku siinä Jakobsenin munatuolissa...


Siis tää allaoleva ei oo hirveän kaukana siitä...


...mutta siinä oli tällaset käsinojat...


... ja sen väri oli tumma violetti. Verhoilu oli aika risa, mutta jestas kun se olis ollu makee tossa meidän telkkarin alla! 


Hinta oli kokonaiset 25 euroa. Onneksi joku suurisydäminen hyväntekijä poisti silmistäni moisen houkutuksen ja rahanreiän. (Koska kunnostaahan se olisi pitänyt - enkä minä itse osaa.)

* Jos ei sitä kelloa lasketa. Eikä sitä tarkalleen ottaen lasketa, koska se ei jäänyt kauppaan vaan tuli kotiin.
2 kommenttia: