sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sortuma

Sorruin, prkl. Parkatakin ostin, enkä edes tarvi! Menköön kehitysyhteistyön piikkiin, koska myyjä sai omia kaappejaan tyhjemmäksi. (Miksi kaikkien kaapit tuntuvat purkavan ylijäämänsä meidän kaappeihimme? En ymmärrä.)

Helmikuu meni siis persiilleen, mutta nyt se on onneksi taaksejäänyttä elämää. Ei kun uudella päättäväisyydellä kohti maaliskuun ostostorjuntaa.


11 kommenttia:

 1. Ei se mitään, niin minäkin. Ei se muumimuki, mutta uusi orkidea suojaruukkuineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä etten ole ainoa! Muumimukien vastustamisen valtava rasitus ehkä purkautui repsahduksena toisaalla. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No se on totta, varsinkin pikkumuksujen äidit, jotka eivät voi valita ulkoilusäätään! :)

   Poista
 3. No uusiin tapoihin ja käytänteihin sopeutumiseen kuuluu "repsahduksia".
  Paras tunnustaa tosiasiat (kuten teit) ja jatkaa katse kirkkaana päämääräänsä kohti.

  Pelihän ei ole pelattu. Kierrätät itsekin jotain sieltä nyt hiukan ahtaammasta kaapista etiäpäin.
  Helmikuu ei siis mennyt persiilleen, tuli vaan notkahdus.

  Mä hävitän parhaillaan opiskeluihini vuosilta 1972-73 kuuluneita muistiinpanoja ja tenttejä. En hetkeäkään liian myöhään ajattelis varmaan perilliset, jos tietäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin muuten laitoin vähän aikaa sitten opiskeluaikaisia muistiinpanoja urakalla pois. Miksihän niitä ylipäätään säilöi alunperinkään? Saman tiedon löytää kirjoista ja jos ei löydä, niin ei kyllä löydä niistä muistiinpanoistakaan. (Minun sekavista ainakaan.)

   Tottahan se on, että paremmin tämä helmikuu meni kuin että jos ei olisi ollenkaan kiinnittänyt huomiota ostelemisiinsa. Veikkaan että viime helmikuun ostokset olivat lähempänä kymmentä tavaraa kuin yhtä. (Puhdas arvaus.) Ja totta on, että kun tietoisesti tiedostaa ostaneensa - ja täyttäneensä elintilaansa tavaralla - tajuaa myös tehdä asialle jotain.

   Harmittaa vain kun meni muka niin hyvin jo. :) No, mieli kurkkaana eteenpäin. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minäkin tykkään! Se on yksi kolmesta käsilaukusta, jotka selvisivät eteisen raivauskohtauksestani. (Kaksi muuta ovat glitterturkoosi ja toinen oranssi laukku. Outoa, etten omista yhtään mustaa käsilaukkua... :D En omistanut ennen raivaustakaan.)

   Poista
 5. Parkatakki on klassikko eikä mene pois muodista niin se vapauttaa sut tulevaisuudessa takkiostoksilta ja oli tavallaan tulevaisuuden tavaran vähentämistä. Olet siis suorastaan etuajassa :) Olen kyllä niin paha hamstraaja, että tässä kannustuksessa voi olla aukko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun tuo on täysin aukoton kannustus - ostan sen niine hyvineen! :) Ja nyt voin kierrättää eteenpäin ainakin yhden aikansa eläneen farkkutakin.

   Poista