lauantai 2. toukokuuta 2015

Kokemuksiani barbaarikansoista ynnä Huhtikuun pahin

Visigootti Alarik ja Hunni Attila. Butch ja Kid - Ilmestyskirjan ratsastajat. (Ei suinkaan "auringonlaskun ratsastajat", nämä ovat kyllä ihan toisenlaisesta hehkusta peräisin.) Heinäsirkat ja Rakeet - tai mitkä Egyptin vitsauksista milloinkin osuvat lähimmäksi jälkikasvustoni aiheuttamaa tuhoa. Tuhovoima, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Pekka ja Pätkä.

Muistan lukeneeni runon, jossa lopenuupunut äiti toteaa lastensa syöneen hänet elävältä - Google kertoi, että se on nimeltään "In the Park" ja sen on kirjoittanut Gwen Harwood. No, siltä minusta on tuntunut jo jonkin aikaa. Olo on vähän kuin liian pienellä voinapilla, joka on levitetty liian suuren leipäviipaleen päälle - läpikuultava ja ohut. (Tämäkin on jonkun muun keksimä metafora, sillä minun aivoni ovat liian puuduksissa keksimään mitään omaperäistä tällä hetkellä.)

Niin että suonette anteeksi, jos olen täällä vähän hiljakseen - kirjoittaisin kyllä mielelläni ja asiaakin olisi, mutta tällä hetkellä elän jossain pikkulapsihel... anteeksi, vaiheen yhdeksännessä piirissä, joka on ilmeisesti varattu juuri minun kaltaisilleni ihmisille, mikä se meidän syntimme nyt sitten onkaan. (Ehkä lisääntyminen - näillä geeneillä?) Siinä missä Danten huudeilla makoillaan jääpeitteessä, niin täällä meillä juuri ei (makoilla missään) - ja atraimilla tökkivien demonien sijaankin ympärillä riehuu kaksi lihaksi tullutta, kaiken tieltään hävittävää pyörremyrskyä.

Sanonpa, että nyt jos koskaan koetellaan ostoslakkoa - kohdalla ihmisen, jonka todellisuudesta pakokeinoihin on perinteisesti kuulunut a) suklaa b) Game of Thrones ja c) juttujen osteleminen!

Tästä aasinsillan kautta Huhtikuun pahimpaan, joka ei yllätä ketään.


5 kommenttia:

 1. Mä en ole tiedätkö vieläkään saanut sitä Pidä Ruotsi siistinä -muumimukia. Tilasin sen maaliskuussa. Ja hirveä mukihimo on samalla haalistunut, kun en ole kuppia saanut, voisin ehkä elää ilmankin kyseistä juoma-astiaa. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, mikä siinä voi kestää niin kauan? Näin tuon Ruotsi siistinä-mukin yhdellä kirpputorilla täällä, jos muistan oikein niin hinta oli peräti 50 euroa. :O Tuon uusimman kotomaisen kanssa saattaa kyllä käydä vielä niin, että joutuu ostaa sen.

   Poista
 2. Ou nou. Voimia ja tsemppiä! Hei, ei muumimukeja kannata kuitenkaan ostaa, ne tehdään jossain Kauko-Idässä nykyään, varmaan lapsiorjatyönä jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sekin vielä. :( Minun täytyy sitten vain syödä (vielä) enemmän sitä suklaata ja katsoa GoT:it (vielä) useampaan kertaan.

   Poista
 3. Voimia sinne! Tuut sitten taas päivittämään kun siltä tuntuu. Täällä me odotellaan :)

  VastaaPoista