torstai 4. kesäkuuta 2015

Toukokuun pahin

Ensimmäiseksi alta pois: Toukokuun pahin

Tuossa ylähyllyllä komeileva Coca cola-jääkaappi! Mikä ihana turhake! Kukapa ei haluaisi viilentää saunajuomiaan saunajuomatölkin näköisessä jääkaapissa, johon ei muutaman saunajuoman lisäksi mitään muuta mahdukaan. Kyllä oli taas vaikea kävellä tämänkin ohi.

Nyt on kyllä tunnustettava, että olen kovin ollut horjuvainen ostolakossani viimeisen kuukauden aikana. Kerroinkin jo uudesta kynnysmatosta ja keittiön vahakankaasta - no, meno sen kuin yltyy. Nyt pistin nimittäin ihan kunnolla rahaa haisemaan vastoin kaikkia pyhiä lupauksiani, ja hankin ilmanpuhdistimen. (Se kuulemma suodattaa siitepölyt ja mikro- ja makro- ja mitkälie-hiukkaset huoneilmasta.) Jos oikein venytetään ostolakkoni raja-aitoja, voidaan kuitenkin todeta, ettei rikkomusta ole tapahtunut, koska ilmanpuhdistin on luokiteltavissa lastentarvikkeeksi. (Kaksi astmaista lasta -> ilmanpuhdistin = lastentarvike). Samaan syssyyn saatoin tilata uuden cd-soittimen autoon... Jos oikein venytetään ostolakkoni raja-aitoja, voideen jälleen todeta, ettei rikkomusta ole tapahtunut, koska jne. (Kaksi automatkoilla pitkästyvää ja siksi välttämättä matkamusiikkia tarvitsevaa lasta -> cd-soitin autoon = lastentarvike.) 

Tämän porsaanreiän keksittyäni taidan ostaa tässä vielä yhtä ja toista. Mitenkähän tuon Coca cola-jääkaapin saisi luokiteltua lastentarvikkeeksi?6 kommenttia:

 1. Lastentarvike :-D Nyt täytyy kyllä myöntää, että mä kävelisin tuon colajäähdyttimen ohi miettimällä, kuka tuollaistakin tarvitsee ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas "kuka tuollaista tarvitsee?" oli tuon kohdalla vasta toinen ajatus. :D Ensimmäinen oli "Ihanaa kiiltävää ja punaista americanaa, pakko ostaa, pakko pakko pakko...!" :D Mulla on jokin Coca Cola-fetissi, ei siis juomaan vaan oheiskrääsään. Cica colan vanhat mainokset ja mainospeilit on aivan erityisen pahoja. :)

   Poista
 2. No sehän on todella lapsellinen kapine = lastentarvike.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jess, arvasin, että jokin keino löytyy!

   Poista
 3. Mää yritin ruinuttaa tuollaista kauppareissulla mutta mies hintalapun nähdessään ei lämmennyt ajatukselle :D Siitä saisi lastentarvikkeen kun sen voisi säästää lapsille ja viidenkymmenen vuoden kuluttua se olisi vielä hirmuisemmassa hinnassa kuin nyt. Coca-Cola tavarat on haluttuja kaikissa huutokauppa ja etsimme tavaraa ohjelmissa niin niiden viehätys varmaan säilyy tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, sehän olisi ihan järkevä sijoitus siis. :D Mäkin katsoin tänään sitä hintalappua vasta (kun aiemmilla kerroilla on pitänyt tosissaan viuhtoa ohi sellaista vauhtia, ettei vaan vahingossakaan sorru ostostekoihin), ja totesin olevani samalla kannalla sun miehen kanssa. :D Toisaalta, jos se on kahdenkymmenen vuoden päästä kaksinkertainen se hinta, niin ei se huono asia ole. :) Jos se nyt edes toimii silloin enää...

   Mä haaveilen sellaisesta vanhasta Coca-cola-myyntiautomaatista. Meidän 68 neliötä suorastaan huutaa sellaista lisää kalustukseen... :)

   Poista