torstai 4. kesäkuuta 2015

Toukokuun pahin

Ensimmäiseksi alta pois: Toukokuun pahin

Tuossa ylähyllyllä komeileva Coca cola-jääkaappi! Mikä ihana turhake! Kukapa ei haluaisi viilentää saunajuomiaan saunajuomatölkin näköisessä jääkaapissa, johon ei muutaman saunajuoman lisäksi mitään muuta mahdukaan. Kyllä oli taas vaikea kävellä tämänkin ohi.

Nyt on kyllä tunnustettava, että olen kovin ollut horjuvainen ostolakossani viimeisen kuukauden aikana. Kerroinkin jo uudesta kynnysmatosta ja keittiön vahakankaasta - no, meno sen kuin yltyy. Nyt pistin nimittäin ihan kunnolla rahaa haisemaan vastoin kaikkia pyhiä lupauksiani, ja hankin ilmanpuhdistimen. (Se kuulemma suodattaa siitepölyt ja mikro- ja makro- ja mitkälie-hiukkaset huoneilmasta.) Jos oikein venytetään ostolakkoni raja-aitoja, voidaan kuitenkin todeta, ettei rikkomusta ole tapahtunut, koska ilmanpuhdistin on luokiteltavissa lastentarvikkeeksi. (Kaksi astmaista lasta -> ilmanpuhdistin = lastentarvike). Samaan syssyyn saatoin tilata uuden cd-soittimen autoon... Jos oikein venytetään ostolakkoni raja-aitoja, voideen jälleen todeta, ettei rikkomusta ole tapahtunut, koska jne. (Kaksi automatkoilla pitkästyvää ja siksi välttämättä matkamusiikkia tarvitsevaa lasta -> cd-soitin autoon = lastentarvike.) 

Tämän porsaanreiän keksittyäni taidan ostaa tässä vielä yhtä ja toista. Mitenkähän tuon Coca cola-jääkaapin saisi luokiteltua lastentarvikkeeksi?